Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udario u betonski most

Teška prometna neseća kod Novske: Poginuo 47-godišnji vozač

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
03.12.2019.
u 12:17

Od siline udarca, vozač je poginuo na mjestu nesreće

Nedaleko Novske poginuo je 47-godišnji vozač osobnog automobila bjelovarske registracije kad je vozilom udario u betonski most na ulazu u dvorište u mjestu Brestača, izvijestila je u utorak policija.

Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 14 sati. Vozač s područja Novske u vožnji se nije držao sredine vozne trake pa je vozilo desnim kotačima zahvatilo bankinu, palo u odvodni kanal uz cestu i udarilo u betonski most na ulazu u dvorište.

Od siline udarca, vozač je poginuo na mjestu nesreće, izvijestila je nakon očevida Policijska uprava sisačko-moslavačka. Izvješće o teškoj nesreći policija će proslijediti sisačkom Državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 1

PM
p.milovic.1
22:02 03.12.2019.

Poginuli je policajac PP Novska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije