Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIBERNETIČKI NAPADI
Povratak na članak

Teška optužnica SAD-a: Šest hakera ruske obavještajne službe terete za najveće svjetske napade

Među ciljevima napada bili su ukrajinski elektroenergetski sustav, francuski izbori 2017., Zimske olimpijske igre u Južnoj Koreji, parlament Gruzije i bolnice u SAD-u

Komentari 10

DU
Deleted user
22:59 19.10.2020.

Ameri to ne rade, majke mi.

VL
Avatar Gordon
Gordon
00:59 20.10.2020.

Opet Rusi????. 😀😀😀😀

VL
IP
info_punkt
23:34 19.10.2020.

teorija urote

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
06:09 20.10.2020.

Ruski hakeri , opet , ameri su upoznati sa podatcima o broju osoba , tko su i za koga rade fascinantno ! Samo da ne udare po nama ti zlobni ruski gekovi kojima je trn u peti demokracija , prosperitet u peti demokracija , prosperitet najveće nam prijateljice Trumpolandije , izvoznice svega "dobroga" što se na ovoj kuglici od zemlje dogadja

VL
SI
sisavac
07:52 20.10.2020.

strašni su ti rusi, njihov je apple, google, microsoft, oracle, sva informatička industrija ovog svijeta je pod ruskom čizmom... amer zna adresu, ime i prezime, ljudi koji su radili to i to. mada ni dandanas ne znaju tko je uklonio kenedya. na temelju slika kamiona u iračkoj pustinji pokrenuli razaranje i pljačkanje iraka. bez ikakvih dokaza napali i razorili afganistan. oni ni za jedan bitan postupak, optužbu, nemaju dokaz. izraz 'highly likely' je postalo nešto u rangu najjačeg dokaza, bez predočenja ičega. u doba kad se ip adresa zamaskira bez ikakvih problema, i kad je jasno da se ovakvi napadu rade preko posrednika, skrivanjem adresa, čemu nije moguće ući u trag, unatoč njihovim tvrdnjama da jest, vjerovati im... ne. napad na ukrajinski energetski sustav... svašta, što tamo imaju napasti, i tko, zemlja u rasulu, sve veze s rusima pokidala, njihove elektrane čak nisu ni spojene na internet. zanimljivo da se ruse optužuje za utjecanje na izbore. pa kako? izborni sustav im je zatvoren, prebrojavanje glasova radi privatna firma, ručno... a objave na mrežama.. hm, to je zabranjeno, drukati za nekoga? što reći za paradiranje amerikanaca po predizbornim skupovima po drugim državama? to nije uplitanje u nečije izbore? nepriznavanje rezultata izbora, trenutno najveća igra zapada. nije dovoljno pobijediti sa 70-80%, to je prevara, i priznati treba onog koji je dobio 10% glasova. najsigurnija pobjeda je 50,1%, kao što će biti u americi. vrhunac demokracije i legitimnosti.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
23:54 19.10.2020.

Samo ba ba ba kmecanje domaci amerikanaca.Uhvatila ih histerija a nista ne mogu.Ne znaju napravit cjepivo protiv Corone Johanson propa Remeswedir ljekovi nisu nizasto ameri priznali. Nek zamole Ruse za formulu.Napravit ce do svetog Ante rikavela.

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
23:26 19.10.2020.

Rusi, najveće štetočine na kugli zamaljskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.