Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar tri automobila

Teška nesreća u Zagrebu: Jedan vozač pobjegao, žena u životnoj opasnosti

POLICIJA
Foto: Pixsell
06.05.2016.
u 11:15

Do prometne nesreće došlo kada je vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka pokušavalo izbjeći automobil sa stranim registracijskih oznakama, pri čemu je došlo do frontalnog sudara

teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila oko 21.30 sati u Zagrebu, kod Poljanica, u blizini adrese Dubrava 242 sudjelovala su tri automobila. Ženska osoba životnoj je opasnosti prevezena u KB Dubrava.

Jedan od vozača pobjegao je s mjesta nesreće, dok je drugi lakše ozlijeđen.

Do prometne nesreće došlo je kada je vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka pokušavalo izbjeći automobil stranih registracijskih oznaka, pri čemu je došlo do frontalnog sudara. 

Promet je na tom dijelu grada bio kratko obustavljen do završetka očevida, kažu nam iz policije. Ženu iz jednog automobila morali su izvlačiti vatrogasci. 

Očevidac koji je bio u obližnjem kafiću za 24 sata je rekao je da je čuo prasak i da su vatrogasci iz auta izvukli ozlijeđenu ženu. 

Policija moli sve svjedoke da se jave na broj 192.

>>U sudaru automobila i mopeda, jedan vozač teško ozlijeđen

Ključne riječi

Komentara 5

ŠK
Škarpina
11:16 06.05.2016.

samo osvrt na naslov clanka. Vatrogasci nisu izvlacili unesrecenu vec prolaznici. Vatrogasci su dosli tek nakon pola sata makar je najbliza vatrogasna postaja tek nepuni kilometar udaljena od mjesta nesrece. Jos jedan palac gore za ovakve "tocne" informacije...

HR
Hrvat001
12:34 06.05.2016.

Netočno. Prolaznici su iščupali vrata a liječnici iz hitne su djevojku izvukli, stavili na nosila i odveli u N.bolnicu.

LI
lipnjak
12:43 06.05.2016.

Kome VL laže?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije