Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SMJERU ZAGREBA
Povratak na članak

Teška nesreća u tunelu Sv. Rok. U sudaru autobusa i automobila dvoje ozlijeđenih

Od 11.34 sati pušten je promet kroz tunel Sveti Rok na autocesti A1, u smjeru Zagreba, izvijestio je HAK

Komentari 18

BU
bugatti
10:32 02.07.2019.

Jucer sam prosao kroz tunel i sramota kako se vozi ,a prava je sreća da se ovako nesto ne dogodi svaki dan !

VL
Avatar Dumen
Dumen
10:27 02.07.2019.

što veća brzina to manja invalidnost

VL
UM
Umjereni
10:20 02.07.2019.

A sve što je potrebno da bi se stalo na kraj prebrzoj vožnji kroz tunele jest uvesti mjerenje brzine na temelju trajanja prolaza kroz tunel. I radi prevencije (jer cilje prevencija a ne kažnjavanje) staviti jasan znak za to na ulasku u tunel. Ovako domaći voze 130 kroz tunel jer znaju da to nitko ne gleda i sankcionira, a onda kada stranci vide da domaći ne poštuju vlastitu državu i njezine zakone, krenu i oni tako.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
11:19 02.07.2019.

a gdje je hitni koridor? opet vozači blokiraju....

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:06 02.07.2019.

očito je problem sam tunel... trebalo je napraviti obilaznicu, pa kud puklo da puklo. cestarina bi bila veća, napravili bi 30-ak km više autoceste, koja bi koštala manje od tunela, (dvije cijevi teške 300 mil eura plus pdv, čije održavanje nas kolje.... a tih 30-ak km više ceste bi bilo jeftinije za gradnju i održavanje. al ok, tunel je dugoročno najbolje rješenje, najkraće i td. naš je problem što samo mi vidimo problem u dva-tri vikenda u cijeloj godini kad su gužve, ne samo u tom tunelu već na cijeloj autocesti. a mi nismo tolko bogati da gradimo tolko cesta...

VL
Avatar taqa
taqa
12:14 02.07.2019.

Put na more je kao utrka. Gine se zbog brzine. Žure,postavljaju rekorde,važno je što prije stići i onda u kafiću sjede satima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.