Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt na cesti

Teška nesreća u Međimurju: U izravnom sudaru poginula dvojica mladića

Gornji Kuršanec: Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/11
22.01.2019.
u 17:22

Prema neslužbenim informacijama, prilikom pretjecanja izravno su se sudarila dva vozila

U prometnoj nesreći na cesti između Gornjeg Kuršanca i Kuršanca u Međimurskoj županiji poginula su dvojica mladića.

Prema prvim informacijama iz Policijske uprave međimurske, nesreća se dogodila u 16.05 sati. Cesta je zatvorena za promet od 16.35 sati. U tijeku je očevid.

Prema neslužbenim informacijama, prilikom pretjecanja izravno su se sudarila dva vozila. Jedna je ozlijeđena osoba prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec.

Živote su izgubila dvojica mladića iz romskog naselja Piškorovca u dobi od 17 i 24 godine. Obojica su se, potvrđeno je, nalazila u istom automobilu koji je nakon izravnog sudara sletio s ceste na oranicu.

Vozač automobila iz Piškorovca počeo je pretjecati vozilo ispred sebe i prilikom povratka na svoju traku sudario se s automobilom kojim je iz suprotnom smjera upravljao 41-godišnji vozač automobila varaždinskih registarskih oznaka.

– Vozili su se iz Kuršanca prema Trnovcu, tako sam čuo, i došlo je do direktnog sudara. Poginuli su si bili šogori. Ovaj 22-godišnjak je bio oženjen za sestru od mlađeg koji je poginuo. Strašno nas je ovo sve potreslo – kaže Adam Oršoš, predsjednik Mjesnog odbora Piškorovca.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
18:45 22.01.2019.

idilično Međimurje postalo pakao!!

OK
okvals54
18:37 22.01.2019.

Opet Kajtazijevi mrki.

MA
madox
19:23 22.01.2019.

kako to gore u vas ...ipak su pregledne te vaše ceste. ili svi vi gore patite od kompleksa pa zgazi auto koliko more ..glavno da se po birtijama pijani imaju sa takvim pričama zabavljati .ja proša 200 u krivini ii takvi jad od lovačkih priča .. a jada. ne žalim budale .ako nisu budale ..sami su krivi . samo dalje od mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije