Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Korenice

Teška nesreća: U frontalnom sudaru jedna osoba poginula, više ozlijeđenih

prometna nesreća Vukova Gorica
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
02.09.2020.
u 15:54

Zbrinjavanje i priprema nekih od povrijeđenih osoba na licu mjesta je trajala skoro cijeli sat, a ukupno su na mjesto intervencije stigla četiri tima hitne pomoći u različitim vremenskim razmacima, dok su vatrogasci za to vrijeme osiguravali mjesto nesreće

Na državnoj cesti D-1, kod benzinske pumpe na izlazu iz Korenice, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a više ih je ozlijeđeno.

Desetak minuta prije 9 sati centar 112 dojavio je Javnoj vatrogasnoj postrojbi Plitvička jezera da je na državnoj cesti D-1, u naselju Vranovača, odmah iza benzinske pumpe, došlo do prometne nesreće u kojoj ima stradalih osoba. JVP Pl. Jezera odmah izlazi na teren sa tri vatrogasca u navalnom vozilu.

Po dolasku na mjesto događaja utvrđuju da je došlo do frontalnog sudara dva osobna automobila stranih registraciijskih oznaka i da ispod poklopca motora jednog od vozila izbija para ili dim. Vatrogasci su odmah krenuli u zaustavljanje požara na vozilima te su do dolaska policije zaustavili promet na toj dionici, javlja Lika Online.

- Zbrinjavanje i priprema nekih od povrijeđenih osoba na licu mjesta je trajala skoro cijeli sat, a ukupno su na mjesto intervencije stigla četiri tima hitne pomoći u različitim vremenskim razmacima, dok su vatrogasci za to vrijeme osiguravali mjesto nesreće kao i nakon odlaska povrijeđenih sve do završetka policijskog očevida i micanja slupanih vozila službom auto-vuče - priopćeno je iz JVP Plitvička jezera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije