Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u pomoć stigli i vatrogasci

Teška nesreća u Dugopolju: Sudarila se dva auta, pa na jednog naletio i treći. Šest osoba ozlijeđeno

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
30.01.2022.
u 09:48

Dvije su osobe teže ozlijeđene, dvije lakše, a za dvije se još ne zna težina ozljeda

U nedjelju oko 0.45 sati u Dugopolju su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima je ozlijeđeno šestero ljudi. Najprije su se na raskrižju Kutske i Ulice sv. Ante sudarila dva osobna automobila, a potom je u njih udario treći.

Vozač trećeg automobila, doznaje Dalmatinski portal u policiji, izgubio je nadzor te se zabio u kameni zid. Kada se odbio od njega udario je u jedan od automobila iz prve nesreće

Dvije su osobe teže ozlijeđene, dvije lakše, a za dvije se još ne zna težina ozljeda. Vijest su prvi potvrdili dugopoljski vatrogasci koji su, uz policiju i Hitnu pomoć pozvani na intervenciju.

Ključne riječi

Komentara 3

TE
Teig1
10:01 30.01.2022.

Male kazne,spora vožnja,policajci na misi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije