Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD VITEZA

Teška nesreća u BiH: U nesreći stradao bračni par, bili na putu na misu

Vozilo Htne pomoći na tramvajskoj stanici na Skenderiji u Sarajevu
Armin Durgut/PIXSELL
01.12.2022.
u 11:07

Policija je provela očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ove tragedije, a promet regionalnom cestom kroz Lašvansku dolinu bio je privremeno blokiran

Dvije osobe poginule su u četvrtak ujutro u teškoj prometnoj nesreći kod Viteza u središnjoj Bosni, a lokalni su mediji javili su kako su stradali supružnici koji su krenuli na jutarnju misu.

Glasnogovornik MUP-a županije Središnja Bosna Hadan Hodžić potvrdio je kako su muškarac i žena smrtno stradali nešto prije pet sati kada je na njih na cesti u okolici tržnog centra Fis naletio kombi kojim je upravljao 30-godišnjak iz Novog Travnika.

Muškarac inicijala D.Š.  (67) i žena inicijala K.Š. (62), oboje iz Viteza, poginuli su na mjestu nesreće, a vozač kombija je uhićen.

Policija je provela očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ove tragedije, a promet regionalnom cestom kroz Lašvansku dolinu bio je privremeno blokiran.

Mediji su prenijeli kako su stradali supružnici iz obitelji Štrbac koji su išli na misu zornicu o obližnju crkvu.

>> VIDEO Splitska policija objavila fotografije vozila: Pregaženi policajac (20) ima teške ozljede bubrega, rebara i glave

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
dugi
18:17 01.12.2022.

Pa kad su vec isli na misu, gdje je bio Bog??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije