Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT NA CESTI

U nesreći na Rabu poginuo mladić, u Zagorju stradao vozač mopeda

Hitna pomoć
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
20.10.2019.
u 11:21

Vozaču je na mjestu nesreće pružena pomoć, ali je preminuo nedugo nakon nesreće.

U prometnoj nesreći koja se oko jedan sat iza ponoći dogodila u Palitu na otoku Rabu smrtno je stradao 28-godišnji vozač osobnog automobila, a dvojica mladića koja su bila u istom vozilu teško su ozlijeđena, doznaje se u nedjelju iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Do nesreće je došlo kada je škoda riječkih oznaka, kojom je upravljao 28-godišnjak izletjela s kolnika, zaustavila se u kanalu te prevrnula na krov.

Dvojica mladića u dobi od 21 i 29 godina koji su bili putnici u vozilu, s teškim su tjelesnim ozljedama prevezeni  u riječku bolnicu.

Vozaču je na mjestu nesreće pružena pomoć, ali je preminuo nedugo nakon nesreće.

Poginuo vozač mopeda

U prometnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila u mjestu Velika Erpenja u Krapinsko-zagorskoj županiji smrtno je stradao vozač mopeda.

Prema kratkoj informaciji iz Policijske uprave krapinsko-zagorske, osoba je stradala u padu s mopeda, a detalji nesreće znat će se nakon provedenog očevida.

Ovo je četvrta smrtno stradala osoba u prometu na području Policijske uprave krapinsko-zagorske ove godine.

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zooltan
15:28 20.10.2019.

mladića mi žao a vozača mopeda ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije