Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NJIH OZLIJEĐENO

Teška nesreća na autocesti kod Okučana, četiri osobe poginule

Okučani nesreća
Foto: JVP Novska
1/4
22.03.2021.
u 08:14

Policija je utvrdila da se radi o teretnom vozilu registracijskih oznaka Republike Srbije koje se prevrnulo

Stravična prometna nesreća s četvero poginulih dogodila se noćas oko 3 sata na autocesti A3 Bregana – Lipovac nedaleko od Okučana.

U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske oko 3.12 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na sjevernoj strani autoceste. Policijski službenici odmah su upućeni na mjesto događaja, gdje su potvrdili istinitost dojave te utvrdili da se prevrnulo teretno vozilo nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. Prema prvim potvrđenim informacijama, četiri osobe su smrtno stradale, dok je više osoba ozlijeđeno.

Tehnička intervencija 39/2021 A 3 150 km 🚒😔 brz oporavak svima.

Objavljuje Jvp NovskaNedjelja, 21. ožujka 2021.

 

– U 4.10 sati policijski službenici privremeno su zatvorili promet na sjevernom kolničkom traku autoceste te potom u 5.20 sati i na južnom kolničkom traku autoceste zbog mogućnosti prilaza vozilima žurnih službi i pružanja pomoći ozlijeđenim osobama. Ozlijeđene osobe zbrinute su u bolnici u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu – navodi se u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

U tijeku je osiguranje mjesta događaja i obavljanje očevida u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom kako bi se utvrdile činjenice i okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća te identitet stradalih i ozlijeđenih osoba koje su se prema prvim informacijama nalazile u tovarnom prostoru teretnog vozila. Nakon obavljenog očevida, Policijska uprava brodsko-posavska izvijestit će javnost o svemu utvrđenom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije