Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio u alkoholiziranom stanju

Teška nesreća kod Županje: Mladić autom udario u drugi dok je stajao. Poginula 55-godišnjakinja

PU vukovarsko-srijemska
13.01.2022.
u 11:17

Očevidom kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru utvrđeno je kako je 22-godišnjak upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu od 1,16 g/kg.

Na županijskoj cesti Ž4218 između Županje i Štitara danas se, oko 00,25 sati, dogodila prometne nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. 

22-godišnjak iz Štitara, upravljao je osobnim automobilom „audi A4“ županjskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom županijske ceste iz smjera Štitara u smjeru Županje. Uslijed neprilagođene brzine kretanja stanju kolnika i vremenskim uvjetima, nije pravovremeno uspio zaustaviti vozilo te je prednjim dijelom vozila udario u osobni automobil „opel astra“, također županjskih registracijskih oznaka, koji se nalazio zaustavljan uz desni rub kolnika, a u kojem je za upravljačem sjedila 55-godišnjakinja iz Županje. 

Pri sudaru vozila, došlo je to odbacivanja „opel astre“ na betonski most i rotacije vozila koje se zaustavilo na zelenoj površini, dok se „audi“ prevrnuo na krov, zaustavivši se u odvodnom kanalu. U prometnoj nesreći smrtno je stradala 55-godišnjakinja;  22- godišnjak je lakše ozlijeđen; putnik u vozilu 22-godišnjaka nije ozlijeđen

Očevidom kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru utvrđeno je kako je 22-godišnjak upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu od 1,16 g/kg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije