Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD TRPINJE

Teška nesreća kod Vukovara: Sudarila se dva automobila, više ozlijeđenih

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
10.10.2022.
u 20:20

Kako doznajemo do nesreće je došlo u sudaru dva automobila koja su se kretala iz suprotnih smjerova

Na Državnoj cesti D2, na izlazu iz Trpinje nedaleko od Vukovara, večeras je, oko 18.40 sati, došlo do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više automobila.

Kako doznajemo do nesreće je došlo u sudaru dva automobila koja su se kretala iz suprotnih smjerova. Prema navodima iz policije više osoba je pri tome ozlijeđeno. Za sada nema informacija koliko su teške ozljede osoba ozlijeđenih u nesreći.

Na mjesto nesreće odjurili su vozila policije, hitne pomoći i vatrogasaca. 

>> VIDEO Otac dječaka pretučenog u Dugom Selu: 'Pao je i počeli su ga cipelariti. Trojica su ih tukla, ostali su snimali mobitelima'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
06:03 11.10.2022.

jesenski radovi u slavoniji uzimaju danak, puno je sporohodnih vozila i blata na cesti

Avatar Psychlist
Psychlist
20:35 10.10.2022.

Vozite lakše ljudi. Svaki dan gledam teške noge na gasu. Bez potrebe, stići ćeš par minuta kasnije a možeš izbjeći potencijalne (velike) neugodnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije