Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprilagođena brzina

Teška nesreća kod Vukovara: Pijani mladić autom udario biciklista koji je na mjestu poginuo

Nesreća kod Karlovca
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
22.05.2021.
u 09:38

Protiv 21-godišnjaka će biti redovitim putem dostavljena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće.

Sinoć, u petak 21. svibnja 2021. godine oko 22,10 sati između Vukovara i Bršadina dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 27-godišnji biciklista.

Očevidom je utvrđeno kako je 21-godišnjak iz Bršadina vozio osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu (1,03 g/kg alkohola u organizmu) i uslijed neprilagođene brzine s obzirom na vidljivost i gustoću prometa udario u zadnji kotač bicikla poginulog, zbog čega je biciklist najprije pao na gornji dio automobila, a potom se tijelo zadržalo na travnatoj površini uz cestu. U prometnoj nesreći je bio i suputnik u navedenom osobnom automobilu, 51-godišnjak iz Vukovara kojemu je ukazana liječnička pomoć u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru, gdje mu okvalificirana teža tjelesna ozljeda.

Protiv 21-godišnjaka će biti redovitim putem dostavljena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće. 

 

Ključne riječi

Komentara 10

SA
sanikol
14:00 22.05.2021.

Došli smo do toga da pijanog vozača koji je usmrtio biciklistu niti ne smjeste u pritvor i privedu sucu istrage a oni će kasnije podnijeti kaznenu prijavu. Hajde pogađajte nacionalnost pijanice.

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
10:59 22.05.2021.

Ajmo iznova; sudac: "vozač je bio mlad i ne kažnjavan, stoga izricemo najveću mogucu kaznu: 7 godina zatvora, 2 uvjetno, a u međuvremenu može i dalje upravljati vozilom za osobne potrebe"

TR
trrbrr22
01:19 24.05.2021.

Mislim prekršaj je siguran bez obzira, auto je stari opel, vozač je Policajac u Zagrebu, nesretni biciklista je vozio po isprekidanoj crti bez osvetljenja. Obadvoica su Srpske Nacionalnosti. ŠTETA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije