Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje ozlijeđenih

Teška nesreća kod Požege, traktor se raspao: 'Pogledajte tu strahotu'

Prometna nesreća kod Turnića
Foto: D. Krstanović/Pozega.eu
1/5
10.08.2018.
u 18:08

"Žena je nakon sudara ostala u toj razbijenoj kabini. Tko zna kako bi prošla da je kojim slučajem ispala"

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se oko 17 sati dogodila na županijskoj cesti 4115 Požega-Alilovci, kod skretanja za Turnić, javlja portal Požega.eu.

Traktor kojim je upravljala ženska osoba kretao se iz Požege prema Alilovcima. Krenula je skretati ulijevo na poljski put, ali je u tom trenutku vozač VW Caddyja požeških registarskih oznaka krenuo obilaziti traktor te je došlo do sudara. Od siline udarca traktor je puknuo na dva dijela, a dio traktora s motorom odletio je desetak metara dalje i zaustavio se pored Caddyja koji je odbačen u putni kanal i završio je na krovu. 

Foto: D. Krstanović/Pozega.eu

- Hitna ih je prevezla u bolnicu. Pogledajte tu strahotu. Traktor je prepolovljen. Žena je nakon sudara ostala u toj razbijenoj kabini. Tko zna kako bi prošla da je kojim slučajem ispala. Bili su pri svijesti oboje, valjda će sve biti u redu – rekli su mještani okolnih naselja gledajući s čuđenjem dijelove traktora od kojeg nije ostalo ništa.

Policija obavlja očevid, a cesta je zatvorena za sav promet.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:38 10.08.2018.

Molim komšije da se uključe u raspravu kad je o traktorima reč tu su oni zakon !

ZA
zagabria1
18:30 10.08.2018.

Traktor izgleda kao u Transformerima

DE
deda1234
18:55 10.08.2018.

Prema traktorima se ponasaju koda ih nema... Puna linija nikome nista neznaci... Poslje je traktorista kriv...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije