Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravični prizor

Teška nesreća: Bračni par poginuo, četiri osobe ozlijeđene

prometna nesreća, portal (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/12
23.03.2013.
u 16:14

Prema prvim neslužbenim informacijama, Opel Corsa se kretala iz smjera Tuheljskih Toplica prema Zaboku, a kombi vozilo u suprotnom smjeru i navodno je iznenada skrenuo u suprotni kolnički trak

U teškoj prometnoj nesreći na državnoj cesti između Zaboka i Tuheljskih Toplica u mjestu Dubrovčan poginuli su vozač i suvozač iz Opel Corse, Ivan Ergović (84) i njegova supruga Blaženska Ergović (80) iz Zagreba.

Nesreća se dogodila oko 15.30 sati, a u njoj su ozlijeđene i četiri osobe kojima je pomoć pružena u zabočkoj bolnici. Prema prvim neslužbenim informacijama, Opel Corsa se kretala iz smjera Tuheljskih Toplica prema Zaboku, a kombi vozilo u suprotnom smjeru i navodno je iznenada skrenuo u suprotni kolnički trak te je došlo do direktnog sudara. Doznajemo da se u njemu vozilo pet ljudi koji su se vraćali s posla. Oba vozila imala su zagrebačke registarske oznake.

Od petero muškaraca, vozača i četiri putnika iz kombija tvtke TA-GRAD iz Zagreba trojica su sinoć puštena kući, jedan je s ozljedom natkoljenice prevezen u jednu od zagrebačkih bolnica, a jedan zadržan na opservaciji na neurologiji Opće bolnice Zabok.

>>Lančani sudar na križanju na Slavonskoj – auto u semaforu

 

Komentara 4

Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
23:12 23.03.2013.

a kombi vozilo u suprotnom smjeru i navodno je iznenada skrenuo u suprotni kolnički trak te je došlo do direktnog sudara sekunda nepaznje i nesreca je neizbjezna, a zasto je doslo do te nepaznje samo Bog zna

ME
melanija
07:39 24.03.2013.

jadni ljudi.

ME
melanija
07:39 24.03.2013.

nepaznje na cesti koliko hoces

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije