Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Terorizam od Pariza do 'komšiluka'

Obavještajne i sigurnosne agencije BiH više puta su saudijski centar "Kralj Fahd" u Sarajevu označile kao mjesto okupljanja radikalnih islamista. I nikom ništa, jer je, najblaže rečeno, do sada nedostajalo političke volje da se stvar raščisti.

Komentari 5

Avatar abakus
abakus
10:52 21.11.2015.

Ono što je meni upravo neshvatljivo jest činjenica da će ovi isti mediji koji nam već mjesecima plačljivo iznose bajke i laži o tzv. izbjeglicama (počevši od korištenja nedvojbeno krivog termina "izbjeglice" pa preko stavljanja u prvi plan uvijek žena i djece kao da je takvih najmanje 90% iako je takvih najmanje, a većinom je riječ o muškarcima u najboljim godinama pa do priče o tome kako će svi oni studirati i tome slično) već sutra s dramatičnim naslovnicama i s uskličnicima upozoravati na teroriste među njima i na to da izbjegavamo odlaske u shopping cente, kina, koncerte i druga slična mjesta. I to sve mrtvi-hladni, kao da nisu sami proizveli problem i opasnost na koju sada "upozoravaju". Mediji i novinari najveća su opasnost danas, najveći mutitelji kaše, oni koji stvaraju probleme i tamo gdje ih nema, a višestruko ih povećavaju tamo gdje ih ima. Mediji i novinari zapravo su oni pravi teroristi 21. stoljeća, gori od svih ISIL-ovaca zajedno.

VL
BA
barbaizamerike
13:06 20.11.2015.

kad zapad zatvori granice za izbjeglice onda ce ih netko ugurati u bih njihovim i tada se pobune u bih srbi i hrvati i eto rata i to uskoro

VL
IK
ikonoklast
14:45 20.11.2015.

pa nesmeju oni zaostajat za svijetom ako ih ima u parizu zašto ne i tam...

VL
DU
Deleted user
16:00 20.11.2015.

Što god pomisli, kaže, ili napiše ovaj lik, totalna je besmislica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.