Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masakr civila u predgrađu Kijeva

Teror u Ukrajini u režiji čečenskog kordona smrti: 'Smaknuli su svakog s tetoviranim ukrajinskim grbom'

04.04.2022.
u 22:22

Čečeni imaju samo jednu naredbu svog zapovjednika Kadirova: koga ne možete zarobiti – likvidirajte ga.

Komentara 40

GE
Gefufna
22:45 04.04.2022.

Novi idol naših "komšija" nemaju svojih heroja pa se u zadnje vrijeme dive ovom munđosu koji je prodao vlastitog oca, ali doslovno prodao rusima. Urnebesno ih je gledati, teški košmar u glavama

Avatar Maryo
Maryo
00:24 05.04.2022.

Jednostavno ću reć: Užasno! Ukrajinci imaju pravo da prave njihovu domovinu Ukrajinu ali žalosno da mnogi naši istočni susjedi podržavaju ovog zločinca kao Putina i rusku vojsku koja ratuje na ukrajinskom teritoriju... samo ću još reć jadni Ukrajinci...ni krivi ni dužni, mnogi izbjegli iz svojih domova u druge zemlje zbog tog nesretnog rata koja je Rusija sama započela da se razumijemo a grozan si čovjek ako takav rat podržavaš.

RE
RedTree
00:34 05.04.2022.

Podrška Ukrajini i njenom narodu u obrani svoje domovine i borbi za slobodu! A ovo izgleda postaje sve očitije da je glavni cilj novo otkriveni energenti na Istoku Ukrajine. 🇺🇦

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?