Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužen D. Šišaković

Terete ga za pokušaj ubojstva R. Matanića

21.09.2010., Zagreb - Nastavak sudjenja Robertu Matanicu i drugima za ubojstvo novinskog izdavaca Ive Pukanica. Optuzeni Robert Matanic.
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
02.09.2015.
u 15:31

Robertu Mataniću (na slici) su slomljene kosti lubanje

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv Darija Šišakovića (25), kojeg tereti za pokušaj ubojstva Roberta Matanića (38).

Obojica su zatvorenici koji kazne izdržavaju u Lepoglavi, Šišaković kaznu od 15 godina zatvora zbog ubojstva Dijane Ćulibrk, a Matanić kaznu od 35 godina zatvora zbog likvidacije Ive Pukanića i Nike Franjića.

Šišakovića se tereti da je 19. ožujka 2015. u 11.35 na dvorišnom prostoru šetališta kaznionice u Lepoglavi Matanića nekoliko puta udario metalnim utegom po glavi, ozlijedivši ga opasno po život.

>> 'Isplatite Mafalaniju odštetu i istražite tko ga je pretukao'

Komentara 2

VE
vehabojeb2
23:34 02.09.2015.

Uf steta!pa kad su posjete?sad mu treba jusno na slamku!

Avatar Baroudeur
Baroudeur
15:09 03.09.2015.

Koliko vidim pa to su dvije ubojice i nastavljaju " posao" koji su naucili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije