Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN 74-GODIŠNJAK

Terete ga da je sina ubo nožem u prsa u neubrojivom stanju

Oznake hrvatske policije
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
03.04.2023.
u 14:38

Protiv oca (74) podignuta je optužnica za pokušaj teškog ubojstva jer ga se tereti da je u neubrojivom stanju okušao ubiti svog sina zabivši mu nož u prsa

Za pokušaj teškog ubojstva, kojeg je počinio u neubrojivom stanju, optužen je 74-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podigao ŽDO Zagreb. Tereti ga se da je  24. listopada 2022. oko 23.30 u neubrojivom stanju, u kojem, kaže tužiteljstvo,  nije bio u mogućnosti shvatiti značenje svog postupanja, niti vladati svojom voljom, u obiteljskoj kući na području Hrvatskog zagorja pokušao ubiti svog sina.  Zabio mu je nož u prsa. Kako je sina pokušao ubiti u neubrojivom stanju, na 74-godišnjak se primijenjenu Zakon o osobama  s duševnim smetnjama, pa je tužiteljstvo  tražilo da mu se istražni zatvor produlji do okončanja postupka sukladno odredbama Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama.

VIDEO: Djevojku pred kamerama ispitivali o ubojstvo blogera: 'Donijela sam figuru koja je eksplodirala'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije