Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustao od nakane

Tepeš htio iznajmiti stan P. Ćoriću, povjerenstvo reklo: Bolje ne!

Ivan Tepeš
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.02.2016.
u 12:55

Iznajmljivanje stranačkom kolegi nije zabranjeno, ali potpredsjednik Sabora mora odijeliti javno od privatnog

Potpredsjednik Sabora Ivan Tepeš (šef HSP-a AS) došao je na neobičnu ideju da svoj stan iznajmi stranačkom kolegi Peri Ćoriću.

Kako je Ćorić saborski zastupnik, Tepeš je od Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa zatražio mišljenje bi li takav aranžman bio u redu. Nakon što mu je Povjerenstvo poručilo kako to nije zabranjeno ali da kao potpredsjednik Sabora mora učiniti sve da odijeli javni od privatnog interesa, Tepeš je jučer odustao od tog aranžmana.

– Radi se o tome da me kolega Ćorić pitao može li unajmiti moj stan. Znate da saborski zastupnici imaju pravo na najam stana. Riječ je o mojem stanu u kojem ne stanujem otkako sam se oženio. Pero je nekoliko puta prespavao u tom stanu, a kako puno putuje, odgovara mu ta lokacija jer je blizu obilaznice. Naravno da ću poslušati mišljenje Povjerenstva i stan umjesto Ćoriću iznajmiti na tržištu. Ionako nisam išao s namjerom da zaradim, već da pomognem kolegi – kaže Tepeš. 

>> Tepeš o prosvjedu: Očito je to će se ta 'pipa' zatvoriti i da su nezadovoljni

Komentara 34

MM
mario.mestrovic2
13:30 04.02.2016.

Tako se radi mogli bi mnogi prihvatiti činjenicu da prvo pitaju Povjerenstvo,a ne pa nisam znao,svaka čast g.Tepeš

Avatar arhaika
arhaika
13:42 04.02.2016.

bravo tepes, svidja mi se da se raspitate za razliku od bivsih koji imaju na ledjima tone afera .

MA
matrixxx
13:28 04.02.2016.

Jadni ste vi neokumunisti i yugonostalgicari,shvatite jednom da necete uspijeti nikad ono sto ste zapoceli 91´ Pustite nas vise na miru,kome se nesvidja u RH zna se put pod noge! a vi iz susjednih regionalnih zemalja nemojte biti dosadni poi po nasim portalima prvo pocistite go... ispred svojih vrata pa idite onda nekom drugom solit pamet! PS VL hvala na konstantnom baniranju po par dana,izgleda da vam ocito smetaju domoljbi,bitno da nebrisete komentare ovima mrziteljima svega hrvatskog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije