Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLISKA BANDIĆEVA SURADNICA

Tepali su joj da je 'najmoralnija političarka', a danas je uhićena: Tko je Ana Stavljenić-Rukavina?

30.06.2021.
u 14:06

Trinaest godina od toga događaja Ana Stavljenić Rukavina staje uz bok Milana Bandića pri njegovoj tada u javnosti predstavljenoj impresivnoj listi uglednika za lokalne izbore i ostaje s njim do kraja.

Komentara 56

BR
Breoxs
14:41 30.06.2021.

Početkom 2001. bila je ministrica zdravstva, a kada je 20-tak pacijenata umrlo na dijalizi, dala je ostavku. Onda je odjednom uskrsnula i u 81.-oj godini imenuje i smjenjuje ravnatelje bolnica. Umjesto da je u mirovini, objedinila je 15 do 200 važnih dosmrtnih funkcija i postala jedna od najmoćnijih osoba u Republici Hrvatskoj. Dok je Zoki Milanović pisao fejsbuk statuse i mučio se kako postaviti veleposlanika u Sjevernu Makedoniju, A:S.R. je smijenila Nogala i preuzela projket vrijedan 60 milijuna eura. Ona dr. Zadravec prijavljuje kolege zbog povećanog trošenja toalet papira, javnost se sprda s dijanom, a dr ASR odlučuje o 100 milijuna eura.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
14:19 30.06.2021.

O njoj znam da je kao ministrica zdravstva propustom skrivila smrt dvadesetak ljudi, Račan ju je štitio nekih dva tjedna a onda je pod pritiskom dokaza i javnosti tobože iz političke korektnosti odstupila.

IZ
IzlazakSunca
14:34 30.06.2021.

Ljevičara ko i svi ljevičari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije