Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČI, OPREZ!

Ponovno se vraća zima. Nakon kiše očekuje se snijeg!

snijeg
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.02.2017.
u 09:18

Zbog obilne kiše upozorova se i na mogućnost odrona

Prevladavat će oblačno s povremenom kišom, na Jadranu i pljuskovima s grmljavinom. Kiša mjestimice na Jadranu i u krajevima uz njega može biti obilnija.

Većinom u gorskoj Hrvatskoj susnježica i snijeg, posebice poslijepodne, a navečer i u noći moguće i u nekim nizinskim područjima, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za ponedjeljak.

Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni, ponegdje na udare i jak.

Na Jadranu umjereno i jako, na jugu i olujno jugo, okrenut će na sjevernom dijelu na umjerenu i jaku, mjestimice i olujnu buru koja će se navečer proširiti na dio srednjeg Jadrana.

Najviša dnevna temperatura između 6 i 11, na Jadranu od 11 do 16 Celzijevih stupnjeva.

Zbog najavljenog snijega HAK upozorava sve vozače da na put ne kreću bez zimske opreme.

Kolnici su u većem dijelu zemlje mokri i skliski od kiše pa su mogući i odroni. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom Kotaru.

Pojačan je promet u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje novog čvora Lipovljani, između Kutine i Novske od 118. do 121. km u oba smjera vozi se jednim trakom.

Zbog vode na kolniku zatvorene su županijske ceste:
ŽC3156 Žažina-Mala Gorica i
ŽC5028 Vlačina-Podhum-Soboli.

>> Pijavica prestrašila Zadrane: 'Prozori su se tresli kao da će popucati!' Sutra novi snijeg

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ivica48
ivica48
09:21 06.02.2017.

U svakom slučaju ka idem u bircuz povešču i svog čuku je i zadnji put mi je pomogo

Avatar nekakav
nekakav
13:01 06.02.2017.

a uskoro će proljeće, pa se pripremite na nagle promjene vremena, moguća jača topljenja snijega, što će uzrokovati ponegdje poplave. a i mraza se bojte, jer će vam uništiti netom procvjetale voćkice, što ste si ih prošle godine posadili. i i polako se pripremajte na dugo i vruće ljeto, sa sušama, pa pribavite dovoljno posuda za vodu, kako biste mogli sve na vrijeme zalijevati. i onda vas čeka teška jesen, blatna, pa kupite nove gume za traktor. i eto vas već u zimi, i krenite sa pripremom zimske opreme, grijanja.. eto, takva je naša prognoza.

DU
Deleted user
13:29 06.02.2017.

ne znam zašto nas stalno nečim plaše... kolnici su mokri, magla u gorskom mogući odroni... senzacionalne vijesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije