Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE TOPLINSKI VAL

DHMZ izdao nova upozorenja: Dvije regije posebno na udaru, temperature idu i do 35 stupnjeva

Prave ljetne vrućine u Dubrovniku, turisti preplavili stari grad
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
23.07.2023.
u 08:02

"Budite spremni na pojavu zdravstvenog rizika zbog vrućine i visokih temperatura kod osjetljive populacije, ponajprije starijih i male djece. Slušajte i postupajte prema savjetima danima od strane nadležnih službi", navodi DHMZ

Vrijeme će danas biti pretežno sunčano, ponegdje uz umjerenu naoblaku. Ujutro je u unutrašnjosti mjestimice moguća magla. Uz dnevni razvoj oblaka lokalno se očekuje poneki pljusak s grmljavinom, uglavnom u gorju te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije, stoji u vremenskoj prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ). 

Vjetar će biti slab, u gorju i na Jadranu i umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka bit će od 28 do 33, u Dalmaciji i do 35 °C.

VEZANI ČLANCI:

Za dubrovačku regiju izdano je narančasto upozorenje koje vrijeme opisuje kao opasno. Upozorenje je izdano zbog iznimno visoke temperature, odnosno toplinskog vala

Foto: DHMZ

"Budite spremni na pojavu zdravstvenog rizika zbog vrućine i visokih temperatura kod osjetljive populacije, ponajprije starijih i male djece. Slušajte i postupajte prema savjetima danima od strane nadležnih službi", navodi DHMZ.

Također zbog visokih temperatura, žuto upozorenje izdano je za splitsku regiju. Za sve ostale regije za danas nema upozorenja

VIDEO Novigrad: Vjetar u autokampu Sirena iščupao na desetine stabla

 

Komentara 2

LO
Lolita3
09:35 23.07.2023.

Totalno su se pogubili. Nema šanse da pogode vrijeme za samo 12 sati unaprijed. Jučer ZG - crveni - pale dvije kapi kiše, ne znam zašto ti Zastrašitelji primaju plaće? Efikasnije bi bilo da gledaju u kristalnu kuglu.

TU
tuto
10:22 23.07.2023.

Čekamo banner na TV-u i portalima 'spasimo planetu'! Bitno da svjetinu špricaju već preko 20 godina preko kemtrejlova, i nikome to ne smeta, jer to rode prde. Psihopati koriste manipulaciju vremenom kao oružje. Vidi NATO neptun 23 vježbu od 10-14.7.7. koja je bila priprema za pravu stvar. Zanimljivo kako je sada, kao i za vrijeme covid krize, stvar krenula iz Italije, točnije Lombardije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije