Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZA

Vraćaju li se vrućine? Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje

vrućine
08.08.2017.
u 08:40

Prošlih dana uživali smo u osvježenju...

Pretežno sunčano, u unutrašnjosti prijepodne oblačnije, osobito na istoku zemlje, ali će se zadržati uglavnom suho, prognoza je Državnoga hidrometeorološkoga zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za utorak.

Vjetar će biti slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni.

vrućine
1/20

Na Jadranu će ujutro uz obalu biti slaba do umjerena, a podno Velebita i jaka bura, danju slab do umjeren jugozapadnjak i jugo.

Najviša dnevna temperatura bit će uglavnom između 27 i 32 stupnja Celzijusa, a u Dalmaciji do 36 stupnjeva Celzijusa.

vrućine
1/1

U Zagrebu će biti pretežno sunčano, ujutro i dio prijepodneva mjestimice uz umjerenu i povećanu naoblaku između 29 °C i 31 °C.

Komentara 3

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:38 08.08.2017.

Ova vrućina je nezgodna ali je to je ništa u usporedbi sa vrućinom koja će sletjeti u naša domoljubna balkanska srca ako strane gazde iz Rusije u Agrokoru ili one u Ini iz Mađarske odluče povrat novca a mi nemamo niš drugog osim balkanskih bajki i domoljubnih ćajki da njima ponudimo.

MU
mustanica011
10:35 08.08.2017.

još malo

SI
siskic
12:32 08.08.2017.

dabogda pržilo 50 st. nek prži..ljeto je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije