Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILO ĐUKANOVIĆ:
Povratak na članak

'Temeljna ideja SPC-a je posrbljavanje Crne Gore, mandat ću koristiti do kraja'

Crnogorski predsjednik je upozorio kako je danas ponovo oživjela zamisao s početka ratova na području bivše Jugoslavije po kojoj multietničke države na Balkanu nisu moguće a sada se ta ideja "razigrava" raspravama o mogućim "korekcijama" granica

Komentari 38

DU
Deleted user
22:22 30.09.2020.

“Mi smo država koja se zalaže za rješenje unutar Bosne i Hercegovine, ne za njezino komadanje, ali ne ni za zulum nad Hrvatima koji su najmalobrojniji, ali bogami neće biti manjina”, kazao je Milanović

VL
DU
Deleted user
22:20 30.09.2020.

Milanović: Odnos prema Hrvatima u BiH mogao bi prerasti u ozbiljan problem

VL
Avatar Idler
Idler
22:24 30.09.2020.

SPC se od navek nit ne bavi bilo čim drugim !

VL
ST
stefj
23:38 30.09.2020.

SPC se bavi provođenjem Srpskih ekspanzionističkih ciljeva, to nije nikakva novost. To je uvijek bilo tako i bit će tako. Tko misli da se cilj Srbije, SPC i Srpskih udruga izvan Srbije i malo promijenio, taj je teški naivac... Ako se pogleda današnji politički trenutak, Vučić je definitivno najutjecajniji politički faktor u regiji. Osvojio je Crnu Goru, u Srbiji je preko Dodika najbitniji faktor, a u Hrvatskoj otvoreno sudjeluje u vlasti ... Srbija je danas u velikoj medijskoj, političkoj i kulturnoj (ako se to može nazvati tako) ofenzivi. Pisanje nekih medija u Hrvatskoj (npr. o Crnoj Gori) ponekad je isto kao da čitate Beogradske medije, Srpska muzika, reality showovi, serije, filmovi, razni "influenceri" i sl. utjecajniji su u Hrvatskoj od Hrvatskih, Europskih ili Američkih... A Srbi jako dobro koriste i Jugoslavenske elemente, kao i prokomunističke u svrhu svoje politike... Osim toga, za Hrvatsku, pogledajte da se i dalje jako aktivno radi na dehumanizaciji Hrvatske i Hrvata, stalno su tu neki Ustase i fašisti, stalno se ističu zločini, a već se prešlo i s izjednačavanja krivnje za ratove ovdje, na okrivljavanje Hrvatske za isti. Interesantno je da u tome, volim vjerovati nesvjesno, sudjelovao i predsjednik Hrvatske...

VL
DU
Deleted user
22:29 30.09.2020.

Ivica Dačić o SDA: ““Ovi ajatolasi iz Sarajeva sada govore Azerbejdžan, Nagorno-Karabah, teritorijani integritet. Pa kako te nije sramota, đubre jedno, a zalažeš se za priznanje Kosova? Gde su tu principi?" Dačić je sinoć upitao i “misle li Europa i SAD da će Srbija da dozvoli da bude džamahirija” na Balkanu i ocijenio kao “povijesni” dogovor Srba i Hrvata u BiH???

VL
Avatar nevira
nevira
23:16 30.09.2020.

pita li se kako su Hrvati u Boki, kako je Boka opstala zahvaljujući Crnogorcima,onda kad je čet nička armada(to su sada njihovi prestavnici na vlast)zajedno sa ratnim popom pljačkala Konavle,i rušila Dubrovnik,čet nici smatraju da su završili pitanje Hrvata,a kako se osjeća i kako se brine o šaki hrvatskog bića koja se još grčevito bori za goli ostanak.majka Hrvatska to se vidi.

VL
NE
Nepokolebljiv
00:39 01.10.2020.

Ja vec dugo govorim da sve drzave djelovi bivse srpske kolonije tugoslavije mogu rijesiti probleme koje imaju sa velikosrbima na jednostavan nacin: Dekolonizacijom kao sto su to ucinile africke kolonije europskih velesila: kolonizatore i njhove potomke poslati u maticne zemlje! Tko ima manje od 50% korijena pocetkom 1914 u zemlji prebivanja nazad u majcicu Srbiju. Kolonizatori nisu dobrodosli jer im je jedini cilj produzivanje ropstva koloniziranih nacija.

VL
IV
ivanjoksimovic
22:22 30.09.2020.

E moj milo, ako ti mislis zaista da je na Balkanu multietnicka drzava moguca, onda samo pogledaj Bosnu pa ce ti sve biti jasno. Jugoslavija je bila multietnicka i svi znamo kako je zavrsila. Ne, nije moguca, zato se pokojna drzava i raspala na etnicke celine u granicama avnoja. I jos uvek nije gotovo nazalost. Nadam se da ce biti dovoljno pameti samo da krvi vise ne bude.

VL
ST
stanoe
12:34 01.10.2020.

Ja sam osobno slusao snimak razgovora Mila sa Madlen Oldbrajt u kome ona trazi da on odvoji CG od Srbije. On joj kaze da narod nece na to poci, a ona mu kaze: "Ti onda znas sta ce se sa tobom dogoditi?" Dajuci mu na znanje da je na udici i da ce ga onda dati talijanima da ga stave na robiju zbog sverca cigareta. On je izvrsio njihove zadace, uveo je CG u NATO i da bi im i dalje bio potreban uzeo se za unistavanje SPC u CG. On ako nije predsednik vrlo brzo moze postati robijas.

VL
Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
23:58 30.09.2020.

Projekt Velika Srbija je propao 1945 godine..Zatim je natruha iste uginula 1991. To je sintagma za neuspjeh. Crna Gora će biti kvalitetnija nego ranije. Neka dođe do transfera vlasti. To je legitimno. I neka prosrpske stranke skupe potpise za mandat vlasti..Ključno je samo to; Crna Gora nije srpska država koliko god se nekome dopadalo. Crna Gora je i bit će suverena država. Što se tiče opsesije Velike Srbije što sprječava sadašnju vlast u Beogradu da preimenuje naziv Republika Srbija u Republika Velika Srbija ?!

VL
SI
sisavac
13:56 01.10.2020.

opet milo proizvodi podjele među stanovništvom crne gore... nek si pogleda nacionalni sastav zemlje kojoj je predsjednik, i nek prestane lijepi dio stanovnika vrijeđati i proglašavati neprijateljima, samo kako bi i dalje na vlasti ostao. nek pokuša shvatiti činjenicu da ga je unatoč silnim beneficijama koje je podijelio, i albanci napuštaju, jer vide da bi mogli potegnuti. jel milo slušao što govore nove vlasti, da neće dirati u nikakve sporazume za nato, eu, ništa, al budu u vezi crkvene imovine, jer se, budimo iskreni, radilo o pokušaju đukanovića da otme nešto što crkve tamo imaju 100 godina, ne samo srpske, već i druge, hrvatske recimo, što naši mediji nisu popratili dovoljno, i to zemljište preproda. jer cg živi zadnjih 20 godina samo na prodaji onog što im je ostalo, ne onog što su proizveli stvorili. a toga je skoro pa nestalo, i trebalo je pronaći novi izvor financiranja ekipe, jataka. pa se našlo zemljište uz more, kojim gospodare crkve, ne 'crkva', ne 'spc'. radi se zadnjim preostalim neizgrađenim dijelovima crne gore uz obalu, vrijednosti u milijardama eura. svatko ima pravo buniti se na neki zakon i političkim putem ga pokušati mijenjati, jer ga je politika i donijela.

VL
Avatar patkovic
patkovic
22:29 30.09.2020.

valjda se i rođenoj majci gadi

VL
LU
luminax
08:15 01.10.2020.

Nije Srbija nikada posrbljavala C. Goru , jer je Crna Gora oduvek bila srpska , zbog čega su je sami Crnogorci sa posebnim ponosom nazvali srpskom Spartom . Uostalom iskra srpstva je za vrema osmanske okupacije svih srpskih zemalja ii sačuvana u Crnoj Gori kako puškama i sabljama , tako i guslama . Ko ne veruje neka čita Njegoša , najvećeg srpskog pesnika , a Crnogorca , kome se i gete divio i nazivao ga srpskim Homerom . Milo se njega stidi , ali srećom Milo je samo crnogorski istorijski epizodista i njemu je obezbeđeno mesto u maloj , sramnoj grupi crnogorskih i srpskih izdajnika .

VL
DU
Deleted user
22:40 30.09.2020.

Mili došlo iz guzice u glavu. Ali bolje ikad nego nikad. Sad vidi kako je biti "donji". Ako je promijenio svoje političko ubjeđenje iz 90-tih dobro je, ali ako se pravi da ih je promjenio loše je x100.

VL
UL
Uland
22:16 30.09.2020.

Od ovog narko-bosa nije bilo većeg Srbina 1991,Milo misli da su svi kratke pameti

VL
VP
vukovarac.patak
22:17 30.09.2020.

Pa i treba posrbiti crnu Goru radi zastite od Gega siptara i vehabija.. A tebe treba u zatvor radi svakog zla kojeg si napravio, najvece zlo od covjeka. Kazu da je bolestan i da uskoro umire ovaj kasapin Stebrenice sta tvrdi Albanac Toske Dritan Abazovic.

VL
Avatar ПредседникЧетничкеОмладине
ПредседникЧетничкеОмладине
22:17 30.09.2020.

Temeljna ideja SPC je sluzenje Isusu Hristu i odbrana njegovog poretka...

VL
Avatar ПредседникЧетничкеОмладине
ПредседникЧетничкеОмладине
22:22 30.09.2020.

Ovaj se bori protiv SPC jos od kada je bio predsednik komunisticke omladine Yu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.