Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveta Nedilja

Temeljem krivotvorene diplome stekao zanimanje vozača

knjige (1)
arhivavl
09.02.2011.
u 12:37

Policija je kazneno prijavila Ivu K. (37) iz Svete Nedilje na Hvaru. On tvrdi da je pohađao večernju nastavu u Školi za cestovni promet. Utvrđeno je da nije

Zbog krivotvorene svjedodžbe Škole za cestovni promet u Zagrebu policija je kazneno prijavila Ivu K. (37) iz Svete Nedilje na Hvaru. On je temeljem krivotvorene svjedodžbe o položenom završnom ispitu u radnu knjižicu upisao zanimanje vozač motornih vozila, koje mu je uredno ovjereno.  

Ivo tvrdi da je u od 1992. do 1996. godine pohađao večernju nastavu u Školi za cestovni promet. Navodno je platio školarinu 2000 ondašnjih njemačkih maraka nepoznatoj osobi. Međutim, policija je provjerom utvrdila da Ivo nikad nije bio polaznik te škole.

Ključne riječi

Komentara 1

JU
Jurišić40
13:19 09.02.2011.

Ovaj je sigurno Hecegovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije