Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna lista operatora
Povratak na članak

Telekom operatori predlažu osnivanje registra svih dužnika

Telekomi predlažu uspostavu registra dužnika. Cilj je spriječiti zloporabe i smanjiti mogućnost stvaranja nenaplativih potraživanja.

Komentari 6

SP
spirajzlin
15:10 16.10.2014.

dođem kod teteoperatera (tcom) i njihov službenik me uvjerava kako moram promijeniti tarifu jer konstantno imam oko 300 kn račun a trošim osjetno manje...i da ću po novoj tarifi imati znatno manji račun...onda ja pristanem na promjenu i stigne mi račun na 500 kuna...kad se dođem žaliti više tog službenika nema a onaj drugi mi kaže da mi ne može pomoći - mogu jedino onog prvog službenika tužiti privatnom tužbom zbog prijevare...toliko o njihovom poštenju...

VL
AF
ante.francetic.7
15:19 16.10.2014.

teleoperateri su nam okupirali državu a narod porobili neraskidivim ugovorima.

VL
OS
osica
15:52 16.10.2014.

ne ide " crna lista i potezanje za rukav na ulici " -kako da objasne onim svojim vanjskim suradnicima tko je dužnik - pa da nas prestanu gnjaviti na svakom koraku - da nude najbolje i najeftinije , besplatno... "

VL
MA
maxmaxymus1
19:37 16.10.2014.

treba osnovati javnu crnu listu onih operatera koji ne ispunjavaju svoje obaveze po ugovorima a tu bi se našli svi,prvi t-com.

VL
DU
Deleted user
14:38 16.10.2014.

Na zapadu je nemoguce naplatiti dugovanaj,recimi jednom tele-operatoru ako duznik to ne zeli platiti,to se vuce godinama po inkaso kucama,i na kraju tzo ostane ne napalceno,znam iz iskustva od jednog dobrog prijatelja,znaci nema ovrhe,niti kakve plijenidbe……………..

VL
SP
spaner
15:21 16.10.2014.

na koji način i uz čije provjere će nastajati crne liste?naime,uredno i bez kune dugovanja odjavio sam sve usluge tcoma i dobio pisanu obavijest o isključenju,ali računi isto tako uredno stižu za period poslije isključenja i evo mene na crnojrnoj listi..............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.