Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poticaj od 800 kuna
Povratak na članak

Tek je prvi dan, a kupljeno već više od polovice predviđenih 10.000 A+++ uređaja

Sufinanciraju se hladnjaci, zamrzivači, hladnjaci sa zamrzivačem, perilice posuđa, rublja i sušilica, ukupno 461 model, a ključno je da građani u roku 15 dana od kupnje u Fond dostave svu potrebnu dokumentaciju

Komentari 4

ZG
zgbzoran
14:45 02.10.2015.

kaj si ti s posebnim potrebama?

VL
BJ
Bjelovar112
15:48 02.10.2015.

tak je ko prvi jami jamio je prije toga trgovci su napuhali cijene i tak da smo na istom

VL
IB
iva.begovic
19:40 02.10.2015.

I prije je bilo novca u blagajnama Fonda za zaštitu okoliša, ali je taj novac nalazio put samo do džepa Mladinea i još nekih istaknutih hdzovaca. Optužnica protiv ravnatelja Fonda, gosp. Mladinea, ako se dobro sjećam, nije uspjela zbog proceduralne greške sudskog osoblja, tj. ročište nije zakazano na vrijeme te je krimen otišao u zastaru. Neki brzo zaboravljaju, ja ne.

VL
BB
bozo boric
14:41 02.10.2015.

.. zar nismo svi pred ustavom jednaki , zar nemamo svi ista prava i dužnosti jer vidim po ovj prodaji koju država potiće je sistem ko prvi njegova djevojka ... bljak takav sistem...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.