Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Tek je četvrtak, a kolone prema moru bile i do 30 kilometara

Na Istarskom ipsilonu vozilo se u koloni dugoj oko 27 kilometara. Promet otežava i kiša, a kolnici su mokri i skliski u Istri, na širem riječkom području i u Gorskom kotaru.
29. srpnja 2010. u 17:58 11 komentara 10 prikaza
kolona, cesta, gužve (1)
Foto: Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Promet glavnim cestovnim pravcima, osobito na autocestama A1, A2 Zagreb – Macelj i A3 Bregana – Lipovac, i dalje je pojačan, javljaju iz Hrvatskog autokluba. Tek je četvrtak, a gužve na prometnicama, posebice na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija na izlazu ne smanjuju se i posebno usporavaju promet. Tako se na Istarskom ipsilonu vozilo u koloni dugoj oko 27 kilometara. Kilometri su se smanjili tek oko 19 sati i sada je kolona dugačka desetak kilometara.

Promet otežava i kiša, a kolnici su mokri i skliski u Istri, na širem riječkom području i u Gorskom kotaru pa iz HAK-a upozoravaju vozače na oprez.

Granični prijelaz Rupa otvoren je za sav promet, a u Jelšanama se sa slovenske strane vozi naizmjence.

Promet je pojačan na svim graničnim prijelazima u Istri, povremeno i u oba smjera. Također, pojačan je ulaz na Staroj Gradiški, izlaz na Bajakovu, a promet u oba smjera na Maclju i Bregani.

 

 

Advent u Zagrebu
Adventska karta
Gdje je najbolje partijati s ekipom, koja mjesta kriju najbolju zabavu za klince, a doznajte i gdje počastiti poslovne partnere
  • tetrijebzg:

    a kakve to veze ima sa nama kad nam je vlada nesposobna i puna lopova koji trljaju ruke.

  • bez_komentara_2:

    Što nam to vrijedi kad nam je vlada puna lopova?

  • cunt:

    promet pojačan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,30km kolone a kaj bi onda bila 15km kolona ? prazna cesta ??? bik nepodojeni....