Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brkićev odvjetnik:

'Te informacije konstruirane su od izrazito bešćutnih ljudi jer se u priču uvlači njegova obitelj'

Milijan Brkić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
14.04.2019.
u 19:39

Jedino što je izvjesno i što bi trebalo istražiti jest postoji li osnovana sumnja postojanja kaznenog djela curenja informacija iz državnih institucija, kaže Ivo Farčić

Odvjetnik Milijana Brkića, Ivo Farčić komentirao je navode kako je njegov klijent navodno ispitan u aferi SMS, no nije htio otkriti detalje.

– Jedino što je izvjesno i što bi trebalo istražiti jest postoji li osnovana sumnja postojanja kaznenog djela curenja informacija iz državnih institucija – rekao je Farčić za 24 sata.

Kaže kako su ostale informacije navodni sadržaj policijskog spis u koji nema uvid.

– Sasvim sigurno je da su ove informacije konstruirane od izrazito bešćutnih ljudi, jer se u priču uvlači i obitelj Milijana Brkića. Teško možemo govoriti o motivima lažnih informacija – rekao je Brkićev odvjetnik te dodao kako ne želi davati legitimitet konstrukcijama koje se plasiraju u javnost.

Karmen Brkić, bivša supruga drugog čovjeka HDZ-a na medijske navode nije imala komentara. Njezinu poštu Brkić je, navodno, presretao uz pomoć informatičara Franje Varge.

VIDEO Kronologija afere lažnih SMS-ova

Ključne riječi

Komentara 17

PA
pax5
21:41 14.04.2019.

Tužbu pokrenuti...

OK
okolo
19:58 14.04.2019.

kad se ovakve stvari rade podpredsjedniku sabora, na što li su spremni običnim ljudima

SA
samobalic
10:23 15.04.2019.

Blize se izbori,pocelo je grupisanje,i pregrupisavanje,bice zestoko,Milanovic suti,a ovi ce se izdajnici sami "pobiti".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije