Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV KARAMARKO:

'Te blesave ankete doista su smiješne, naša kandidatkinja će pobijediti u prvom krugu'

Tomislav Karamarko
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/11
07.11.2014.
u 20:12

Agencije su se toliko profesionalno izblamirale da ne znam kako uopće namjeravaju dalje raditi, rekao je Karamarko

– Nemojmo više pričati o tim blesavim anketama jer su doista smiješne. Oni će sada reći kako naša kandidatkinja ima 27 posto podrške, a pobijedit će možda već u prvom krugu sa 52-53 posto. Agencije i ljudi koji ih rade toliko su se profesionalno izblamirali da ne znam kako uopće namjeravaju dalje raditi. Jednostavno se sramote pred narodom – kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, komentirajući večeras u Bjelovaru uoči svečanog obilježavanja 25. godišnjice osnutka stranke u tom gradu rezultate najnovijih istraživanja koji govore o padu popularnosti HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović. Karamarko podsjeća da već dvije i pol godine prema svim anketama HDZ gubi, a na svim izborima zapravo pobjeđuje.

– Vi se sjećate kako su raznorazni anketari rekli da će Vidović pobijediti u sisačkoj županiji s osam posto razlike, a izgubio je sa 16 posto i to je realna razlika jer HDZ je u ovom trenutku jači od SDP-a za 16 do 20 posto – kazao je Karamarko.

Odgovarajući na novinarska pitanja, predsjednik HDZ-a potvrdio je da će se tijekom vikenda sastati s Ružom Tomašić navodeći da je njezino odstupanje s čela HSP-a Ante Starčević tek njihovo unutarstranačko pitanje.

– Mislim da to ne bi trebalo utjecati na odnos između HDZ-a i Ruže Tomašić kao i HDZ-a i HSP-a Ante Starčević jer su i gospođa Tomašić i HSP AS rekli da podržavaju našu predsjedničku kandidatkinju i prema tome naša suradnja teče dalje – kazao je Karamarko.

Zamoljen da komentira najavu haaškog suda o puštanju Vojislava Šešelja, Karamarko je kazao da je Šešelj jedan od kreatora genocida na području BiH i Hrvatske.

– Očito je doživio sudbinu da zbog bolesti bude pušten i da ovaj svijet napusti kao da nikada nije počinio nikakav zločin iako su njegovi zločini nemjerljivi – poručio je Karamarko.

Komentara 190

Avatar _Hedon_
_Hedon_
20:32 07.11.2014.

Hoće ali malo sutra

RE
reid
20:26 07.11.2014.

ako budu samo članovi hdz glasali,onda bi vjerovatno kolinda pobijedila,ovako malo teže

ME
MED
22:22 07.11.2014.

Ivo Josipovic se nada u DIP i Branka Hrvatina i dodavanjem 400 tisuca biraca u njegovu korist ! Dovesti cemo EK neka prati izbore!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije