Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dom Anđela

Tata Slaven otvorio svoju kuću za obitelji čija se djeca liječe u Zagrebu

Dom anđela
Foto: Facebook/Tata Slaven
11.08.2016.
u 10:54

U Domu Anđela, kako je nazvao kuću, svi mogu odsjesti privremeno, a na raspolaganju im je i volonterka

U selu Igrišće pokraj Zagreba nalazi se kuća "Tate Slavena" koju je on odlučio otvoriti za sve one koji nisu iz Zagreba, a njihovi mališani imaju zakazane preglede, terapije i operacije. 

U Domu Anđela, kako je nazvao kuću, svi mogu odsjesti privremeno, a na raspolaganju im je i volonterka. 

– Dom Anđela raspolaže dječjom sobom za igru, kuhinjom i dnevnom sobom u prizemlju te s dvije spavaće sobe na katu. Sve je potpuno uređeno i opremljeno. Istina, skromno, no ima sve što je potrebno za boravak obitelji – napisao je Slaven Vujić na Facebooku gdje je objavio fotografije kuće.

Bivši poduzetnik odrekao se karijere kako bi se posvetio sinu s autizmom. Kako je napisao na stranici "Tata Slaven", on živi za "Grad Anđela, za djecu s teškoćama u razvoju". 

– Tata Slaven ponosni otac je neobičnog dječaka koji je toliko moćan da može mijenjati ljude oko sebe – stoji na stranici gdje je opisao i trenutak kada je, gledajući sina u vrtiću, odlučio prekinuti karijeru i posvetiti se sinu.

>> 15 godina od humanitarne akcije Dajmo da čuju

Komentara 6

TI
tiziana
11:47 11.08.2016.

Tata Slaven je veliki Anđeo

DU
Deleted user
12:27 11.08.2016.

Ovo je vijest. Vijest za naslovnicu. Hvala tom gospodinu i ocu koji je to učinio. Kažu da se dobro dobrim vraća pa se nadam da će i svi korisnici cjeniti gestu a sva djeca lakše podnijeti pretrage i liječenja. Samomo što takve geste, takvi ljudi uvijek ostaju u sjeni onih koji se nameću ne birajući sredstva ili onih koji su se nametnuli pa se o nima mora pisati čak i kada rade posve privatne stvari.

PU
Pulchrum
12:29 11.08.2016.

Što reći na ovo, nego samo svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije