Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIN POGINULOG POLICAJCA

'Tata se radovao mirovini i unucima. Ne znam kako ćemo sve ovo izdržati'

Ilustracija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
01.01.2020.
u 21:28

Moj je tata prije tri godine prvi put postao djed i trebao je uskoro to biti po drugi put - kazao je sin Bruno koji je došao prije Božića iz Njemačke sa svojom obitelji da bi s roditeljima proslavio blagdane

Tata se radovao mirovini, želio se posvetiti vinogradu i unucima kad mu dođu u posjet. Sve se srušilo u samo nekoliko sekundi. Ne znam kako ćemo sve ovo izdržati  - ispričao je sin policajca koji je na Silvestrovo poginuo u teškoj nesreći u Alilovcima kraj Požege. 

Damir Golić (47) iz Mihaljevaca upravljao je Audijem požeških registarskih oznaka nije se kretao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika uslijed čega je sišao na bankinu, a potom izletio vozilom s kolnika i udario u betonski propust kolnog ulaza u vlasništvu 44-godišnjaka. Nakon toga je došlo do zanošenja vozila i udara u betonski stup u vlasništvu HEP-a i odbacivanja vozila na zapadnu prometnu traku.

- Moj je tata prije tri godine prvi put postao djed i trebao je uskoro to biti po drugi put - kazao je sin Bruno koji je došao prije Božića iz Njemačke sa svojom obitelji da bi s roditeljima proslavio blagdane, piše 24sata. Osim Brune, ima kćer te suprugu, s kojom je u braku 25 godina. Obje su jako loše.

Cijelu tragediju prepričao je  Mario Larca (44), vlasnik kuće ispred koje je poginuo Golić.

- Bio sam u kupaonici, kad sam čuo strašan udarac. Odjenuo sam se na brzinu i izletio. Rasvjete na stupu nije bilo, a u podnožju sam vidio hrpu zgužvanog lima. Prišao sam razbijenom autu. U njemu sam vidio nepomičnog vozača - kazao je Larca, prenosi 24sata.

Na mjestu nesreće zapaljeni su lampioni, a kolege su i dalje izvan sebe.

 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
08:33 02.01.2020.

Možda se i previše radovao!

Avatar lola lola
lola lola
07:02 02.01.2020.

Iskreno saucesce. Ali izdrzat cete kao I svi drugi koji izgube muzeve I zene. Zivot ide dalje htjeli mi to ili ne.

SC
schwertransport
21:59 01.01.2020.

Osim sto ste opisali tko je sve vlasnik i cega, niste napisali sto je tocno uzrok nesrece!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije