Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje snimljeno

'Tata iz pakla' djecu 'disciplinirao' elektrošokerom: 'To ih ne boli'

elektrošoker
Thinkstock
11.07.2017.
u 08:02

- Znam da ne bih trebao, ali to ne boli i ne šteti, to je samo elektrošoker - kazao joj je Epple.

Gale Epple, 22-godišnji Amerikanac iz Springfielda, priznao je djevojci koja čuva njegovu djecu da koristi elektrošoker kako bi ih disciplinirao, piše Metro

Kada ih je kupala, djevojka je primijetila da djeca stara godinu i dvije godine imaju ožiljke. - Znam da ne bih trebao, ali to ne boli i ne šteti, to je samo elektrošoker - kazao joj je Epple kada ga je pitala za ožiljke, iako je ranije tvrdio da ne kažnjava djecu.

Djeca živjela u strašnim uvjetima

Babysitterica je potom pitala majku, 21-godišnju Shelby Crabtree, na što joj je ona odgovorila da djecu neće voditi u bolnicu jer bi joj je mogli oduzeti. Nije obavijestila ni policiju u strahu da će se suprug rastati s njom.  No, djevojka koja je čuvala djecu je bila dovoljno odgovorna prema njima i njihovom zdravlju pa je razgovore s roditeljima tajno snimala, a snimke je predala policiji. 

Kada su policajci i socijalni radnici upali u kuću pronašli su djecu kako leže na prljavim madracima na podu bez posteljine i jastuka. U sudskim dokumentima stoji da je pod bio prekriven smećem te su u prostoriji pronađeni i žohari.  Epple je optužen za zanemarivanje i zlostavljanje djece dok je Crabtree zaradila prijavu zbog dovođenje djece u opasnost.  

 

 

Komentara 2

DU
Deleted user
08:50 11.07.2017.

Jooooj kakvi okoti od ljudi sve imaju djecu. Uzas. Svaki dan se i kod nas može vidjeti na ulici degenerike koji su zalutali u svijet roditelja. Jadna djeca.

OB
ObrenM
08:39 11.07.2017.

Nebi me cudilo da poput pedofila dobiju udrugu i poklonike ,ovi "roditelji"iz pakla.Uskoro ce sve normalno zamijeniti ovo "moderno".Svijete dovidjenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije