Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakon unije
Povratak na članak

TAP izuzet iz europskih propisa koji su spriječili Južni tok

TAP bi se trebao početi graditi najkasnije do svibnja 2016., a najkasnije do kraja 2020. trebao bi proraditi

Komentari 8

Avatar nekakav
nekakav
07:10 07.05.2015.

divno je to, za eu projekte ne vrijede eu zakoni, pravila. znači, da rezimiramo, treći energetski eu paket se odnosi samo na rusiju, koja nije članica unije. jel to možda dovoljno za tužiti uniju wt-u? sprečavanje slobodnog tržišta, onemogućavanje zdraveave konkurencije? što smo sad? unija tuži gazprom zbog 'previsokih' cijena plina za istočne eu članice. previsoke? jesu ugovorene takve? jesu. pa nek mercedes spusti cijenu, nek bude e klasa u rangu cijena grande punta. i u jednog i u drugog stanu 5 putnika...

VL
Avatar d-ano
d-ano
12:16 08.05.2015.

06.05.2015 OBAVIJEST Poštovani, prekršili ste pravilo broj 3 komentiranja na portalu Vecernji.hr. Sankcija za to je la... postavke Obriši obavijest 06.05.2015 OBAVIJEST Poštovani, prekršili ste pravilo broj 5 komentiranja na portalu Vecernji.hr. Sankcija za to je la... postavke Obriši obavijestobavijest 14.03.2015 OBAVIJEST Poštovani, prekršili ste pravilo broj 3 komentiranja na portalu Vecernji.hr. Sankcija za to je la... postavke Obriši obavijest 07.03.2015 OBAVIJEST Poštovani, prekršili ste pravilo broj 5 komentiranja na portalu Vecernji.hr. Sankcija za to je la... postavke Obriši obavijest 20.02.2015 OBAVIJEST Poštovani, prekršili ste pravilo broj 3 komentiranja na portalu Vecernji.hr. Sankcija za to je la... .................... Zivimo u drzavi u kojoj pojedinci si daju pravo da umjereno negodovanje i vlastito misljenje bude osporeno,,,,,,,,,,,,svaka moja kritika u smijeru USA ,, bude nagradjena ovako,Zivimo u demokaciji i slobodi govora,,.....

VL
TT
tomoice_tomice
08:29 07.05.2015.

Tomice, moželi tvoj tekst prebaciti tri rečenice?

VL
RM
rmd3
13:32 14.05.2015.

nesmijem reć ništa protiv Amera i EU povodom plinskog toka i njihovih zakona koji se odnose samo prema jednoj naciji , jer će ove pro zapadnjačke novine to demantirat svojim pravilima i zakonima o svom gazdi da ga se nesmijee blatiti, tolko o demokraciji vašoj i njihovoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.