Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Pjevao Everybody Dance Now u svom autu pa kažnjen sa 750 kn

Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)
Foto: Screenshot
24.10.2017.
u 08:04

"Ne znam imam li grozan glas pa sam zbog toga kažnjen. Ali bio sam jako šokiran"

Pjevanje u autu odličan je način da vam brže prođe vrijeme u prometnim gužvama, ali ponekad vas i takva bezazlena zabava može dovesti u nevolju.

Naime, jedan Kanađanin morao je platiti 149 dolara (oko 750 kn) zbog "vikanja na javnom mjestu" jer je u svom autu pjevao Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now). Taoufik Moalla iz Montreala pjevao je megahit C+C Music Factoryja iz 1990. kad je začuo policijske sirene. Mislio je da policija želi proći, ali oni su mu signalizirali da stane, piše Metro.

- Stao sam i četiri policajca su došla, po dva sa svake strane, i provjerili unutrašnjost automobila. Potom su me pitali jesam li vikao. Rekao sam da nisam, samo sam pjevao - rekao je Moalla.

Nakon što su mu provjerili dokumente, policajci su ga kaznili.

- Ne znam imam li grozan glas pa sam zbog toga kažnjen. Ali bio sam jako šokiran. Razumijem da samo rade svoj posao, imaju pravo provjeriti je li sve u redu, jesam li oteo nekoga, ali nikad ne bih očekivao da će me kazniti zbog toga - kaže Moalla, koji se namjerava žaliti i čeka termin na sudu.

Komentara 4

ST
Stijena001
08:44 24.10.2017.

Kad bi kod nas kažnjavali slušanje cajki MUP bi bio naj bogatiji resor u državi

KT
komen_tar
11:51 24.10.2017.

Ja mislio pjeva Rambovu pjesmu

VJ
Vl jedi govna
09:33 24.10.2017.

Zato horvatinčić sad pjeva dok vozi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije