Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matija Posavec:
Povratak na članak

'Taoci smo pojedinaca koji pokazuju svoju mržnju, pakost i zle namjere'

Pozivam saborskog zastupnika Veljka Kajtazija da doista smiri strasti, prestane vrijeđati i omalovažavati svakog, imalo mislećeg građanina ove zemlje, da prestane prijetiti, blatiti državu u kojoj živi te da bude odgovoran prema sebi i prema svima onima koje predstavlja, kaže međimurski župan Posavec

Komentari 2

RI
rimac444
22:41 03.03.2020.

Kajtazi brani i zalaže se za svoje rome koji to ne zaslužuju, a drug Posavec sa svojim parazitima, uhljebima kojih je svakim danom sve više tlači narod koji sve više napušta svoju rodnu grudu. Njegovi ne iseljavaju, tako će opstati samo romi, komunjarski uhljebi, starci.

VL
PA
Pahor
17:33 03.03.2020.

Kak je Pupavac profesionalni srbi, tak je i Kajtazi profesionalni cigan. Jedino što se on još i klasičnim kriminalom bavi. Obojica su na državnoj sisi a zauzvrat pljuju po državi koja ih hrani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.