Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISEGNULA

Tamara Laptoš imenovana ravnateljicom USKOK-a

Tamara Laptoš
Daniel Kasap/Pixsell
16.04.2014.
u 13:40

Laptoš je nakon imenovanja prisegnula na dužnost i održala prvi Kolegij USKOK-a

Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić danas je imenovao Tamaru Laptoš za ravnateljicu Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK), nakon čega je Laptoš prisegnula na tu dužnost te potom održala prvi Kolegij USKOK-a.

Podsjetimo, Tamara Laptoš je 11. travnja prisegnula na dužnost zamjenice Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske nakon što ju je Državnoodvjetničko vijeće imenovalo na tu dužnost na svojoj 52. sjednici.

Laptoš je na mjestu šefice USKOK-a zamijenila Dinka Cvitana, bivšeg Bajićevog zamjenika koji je prošlog mjeseca imenovan za novog glavnog državnog odvjetnika. Bajić će Cvitanu predati dužnost 24. travnja.

>> Polančecova tužiteljica izabrana u svjetsku elitu

Komentara 9

Avatar tajar
tajar
14:05 16.04.2014.

Bivši Bajićev zamjenik je bivši šef USKOKa, a uskoro i glavni državni odvjetnik, a sad već bivšu Bajićevu zamjenicu, Bajić imenuje za ravnateljicu USKOKa. Dakle sve ostaje u familiji!

KA
kafka
14:02 16.04.2014.

Bravo Tamara, moje čestitke. . . . . . . . . . . . . . . . . . A sad kreni od doma - DORHa u Čakovcu i preispitaj njihov nerad, odluke donesene zatvarajući oči i zataškavanjeje slučajeva u cilju pogodovanja lokalnih nametnutih nam močnika tj. drznika (drznili se uzeti moć).

OB
Objektivno...
14:09 16.04.2014.

Gospođi čestitke i samostalnost u radu. Sa što plićom ladicom i baždarenom vagom jednakom za sve kriminalce bez obzira na stranački predznak. A da pod povećalo malo stavi i sva ona poštena suđenja koja nas malo-malo pa iznenade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije