Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postignut dogovor

Talijansko ometanje signala trebalo bi prestati do početka ljeta

\'28.07.2010., Jesenice na Dolenjskem -  Hrvatski ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandrokovic sastao se sa slovenskim ministrom vanjskih poslova Samuelom Zbogarom. Dvojica  mi
Željko Lukunić/PIXSELL
18.05.2011.
u 20:58

Na sastanku s ministrima Gordanom Jandrokovićem i Božidarom Kalmetom istaknuto je kako bi se talijanski operateri trebali pridržavati frekvencijskog plana i međunarodnih sporazuma

Talijansko ometanje digitalnog signala hrvatskih televizijskih programa trebalo bi prestati do početka ljeta. To je rok u kojem se talijanski ministar gospodarskog razvitka Paolo Romani hrvatskim kolegama danas u Zagrebu obvezao riješiti najveći dio problema.

Na dvosatnom sastanku s ministrom vanjskih poslova Gordanom Jandrokovićem i ministrom prometa i infrastrukture Božidarom Kalmetom istaknuto je kako bi se talijanski operateri trebali pridržavati frekvencijskog plana i međunarodnih sporazuma, kažu iz MVP-a.

Iako je upoznat s dosadašnjim koracima Romanijeva ministarstva, Jandroković je naglasio da oni dosad nisu donijeli poboljšanja, niti su riješili problem, dok je Kalmeta istaknuo kako je posebno važno da svaka zemlja poštuje frekvencijske signale koji su im međunarodnim sporazumima i dodijeljeni. Hrvatska i talijanska strana oformit će i radnu skupinu koja će nadgledati provedbu dogovorenog.

Komentara 20

JS
ja sam gladan
21:26 18.05.2011.

Trebalo bi, trebali bi.....Ma lupi jakim odašiljaćima i vrati istom mjerom, a ne trebalo bi, trebali bi!

LA
lacković
21:26 18.05.2011.

zar vi stvarno mislite da je to što se događa slučajno?

OB
-obrisani-
22:19 18.05.2011.

Jandrković će lupiti šakom o stol i reći Talijanima ..., a ne, ne, neće on lupiti šakom o stol i Talijanima reći ... , već će odgmizati ispod stola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije