Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon razbojničkog prepada

Talijanski turist još u komi

08.05.2007.
u 18:25

RIJEKA Stanje talijanskog turista Pierangela Cerana, koji je brutalno napadnut i izudaran u glavu u svom kamperu u FKK kampu Konobe u Puntu u noći na nedjelju, i dalje je vrlo ozbiljno. U opasnosti je za život.

Stanje je nepromijenjeno u odnosu na prethodni dan, pacijent je u komi i priključen na respirator, a prognoza je neizvjesna rekla je jučer anesteziologinja JIL-a dr. Marijana Reljić.

Osim što je policija već priopćila da su nesretnog Talijana napala dvojica zasad nepoznatih razbojnika te da se kao motiv napada isključuje koristoljublje, jučer nije bilo novih saznanja, osim da se za počiniteljima intenzivno traga te da se rasvjetljavaju sve okolnosti događaja i utvrđuje motiv napada.

Policija je u kamperu izuzela materijalne tragove, među kojima i dijelove ljepljive vrpce kojom su, pretpostavlja se, napadači svezali ruke P. Ceranu. Napad na turista okarakteriziran je kao kazneno djelo teške tjelesne ozljede, za što je moguće izreći kaznu i do deset godina zatvora, ako ozlijeđeni umre zbog ozljeda.

U Generalnom konzulatu Republike Italije u Rijeci potvrdili su samo da prate situaciju, no nisu se željeli očitovati o nemilu događaju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije