Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dozvole

Talijanski parlamentarac uhvaćen u krivolovu nedaleko od Palagruže

brod hrm
Ivana Ivanović/PIXSELL
22.08.2012.
u 13:04

Talijan je prekršajno prijavljen zbog krivolova, a Lučka kapetanija kaznila ga je zbog kršenja Uredbe o dolasku i boravku stranih jahti Pomorskog zakonika

Hrvatska ratna mornarica jučer je u moru nedaleko od Palagruže uhvatila talijanskog državljanina u krivolovu. Bez dozvole za ribolov i u gumenjaku koji nije registriran, u krivolovu je uhvaćen, neslužbeno doznajemo, član talijanskog parlamenta.

Nakon što je provjerom utvrđeno da nema potrebne dokumente za ribolov u hrvatskim vodama Talijan je prepraćen u policijsku postaju Vis, gdje mu je u popodnevnim satima izdan prekršajni nalog po Zakonu o morskom ribarstvu. Talijan je prijavljen i ribarskoj inspekciji i MUP-ovu Nacionalnom centru za prikupljanje podataka u Zadru, a Lučka kapetanija u Visu kaznila ga je zbog kršenja Uredbe o dolasku i boravku stranih jahti Pomorskog zakonika.

Ključne riječi

Komentara 9

IG
igor1063zg
13:25 22.08.2012.

Oni ionako misle da je to njihovo more! Gamad!

SO
sotokuco
13:30 22.08.2012.

I od svega će ispasti da je besplatno vidio Vis, o našem trošku. Žali bože goriva, već su telefoni odradili svoje. Tko ne cijeni svoje, njega ne cjene ni drugi.

FE
Felicijen
13:24 22.08.2012.

Sad će ga valjda pustiti doma s ribljim poklon paketom i isprikom, jer mi smo ipak pred ulazom u EU a on je ipak talijanski parlamentarac ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije