Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odleđivanje molbi

Talijanski ministar Frattini: Vratite imovinu svim strancima

jandrokovic (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
15.09.2010.
u 18:50

- Italija će snažno pomoći Hrvatskoj u zatvaranju najosjetljivijih poglavlja – pravosuđa i tržišnog natjecanja, kazao je Frattini.

- Očekujemo primjenu presude Vrhovnog suda u vezi s povratom nacionalizirane imovine strancima te tražimo da se aktiviraju i “zaleđene” molbe, kazao je danas talijanski ministar vanjskih poslova Franco Frattini poslije razgovora s hrvatskim kolegom Gordanom Jandrokovićem u sklopu sastanka Koordinacijskog odbora ministara Hrvatske i Italije.

Na sastanku s premijerkom Jadrankom Kosor Frattini je kazao da postoje svi preduvjeti za hrvatsko potpisivanje Pristupnog ugovora u proljeće 2011., a ministru Jandrokoviću rekao je kako će Italija snažno pomoći Hrvatskoj u zatvaranju najosjetljivijih poglavlja – pravosuđa i tržišnog natjecanja.

Komentara 16

OB
-obrisani-
22:09 15.09.2010.

Kolko zemlje u Istri i Dalmaciji zapravo fizicki pripada talijanskim drzavljanima? Mislim upisano u katastarske knjige. I sad se to vraca?

Avatar vh1
vh1
08:37 16.09.2010.

Što ovo znači…..? Sve što su Tito i komunisti otimali mora vratiti Hrvatska. Počelo je sa talijanskom imovinom. Jeli to znači da slijedi vračanje imovine mađarima i nijemcima po Slavoniji koju su im komunisti oduzeli i naselili novim ljudima sasa VLAKOM BEZ VOZNOG REDA…..????

KU
kukuriku
15:32 16.09.2010.

..i bolje da dojdu ESULI i malo kulture u Istru i obnove malo zapustene krajeve u zoni-B,....., jer ovi \"antifasisti\" jedino cá delaju je Nostalgija, politika i izbjegavanje konkretnog dela !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije