Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK PROMJENA
Povratak na članak

Talijanski gradić Vo' posve se očistio od zaraze pa ipak zabilježio jedan novi slučaj

Vo', gradić iz kojeg je bila prva talijanska žrtva koronavirusa još 22. veljače, uspio je potpuno eliminirati COVID-19. Nažalost dan poslije 'čiste' bilance zabilježen je novi slučaj zaraze

Komentari 6

OT
otrovnijezik
09:55 20.03.2020.

A sada nam lijepo recite da li onaj tko je prebolio zarazu je stekao imunitet na tu vrstu ili je može ponovo dobiti. Ukoliko je može ponovo dobiti onda se samo možemo vrtiti u krug i tome nema kraja.

VL
IG
Igi125
11:38 20.03.2020.

Vlasti gradica Vo su napravile ono sto drugi nisu, masovno testiranje gradana da se vidi tko je sve zarazen. Da su slusali strucnjake koji su im govorili kako je masovno testiranje krivo danas bi vjerojatno bili u istoj teskoj situaciji kao i ostatak Italije. I upravo se u tom testiranju otkrilo da vecina zarazenih nije ni znala da nosi virus u sebi. Mozda bi kod vecine tako i ostalo, sirili bi nesvjesno zarazu na sve oko sebe pri cemu treba uzeti u obzir da smo svi razliciti i govoriti kako vecini nebi bilo nista je neozbiljno.

VL
ST
stefj
10:19 20.03.2020.

Evo, 50 do 70% ljudi uopće nema nikakve simptome kada ih virus napadne. Od onih koji pokažu simptome, većina njih ima vrlo, vrlo blagu manifestaciju, blažu od gripe ili jače prehlade... Znači, umjesto da se ograniči kretanje i napravi žestoka zaštita ugroženih skupina (što ispod 10% stanovništva), mi smo zaustavili život i gospodarstvo, te ćemo imati nesagledive posljedice...

VL
DH
dalibor.hren
13:32 20.03.2020.

Nema više zaraženih. Poumiralo cijelo selo!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.