Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJERENJA DILJEM OBALE
Povratak na članak

Talijanske smetnje i dalje ometaju prijam hrvatskih programa, HAKOM uputio novih 680 prijava

HAKOM-ovi stručnjaci proveli su opsežnu višemjesečnu akciju mjerenja smetnja koje dolaze iz Italije te uzrokuju probleme prijmu hrvatskih radijskih i televizijskih programa duž naše cijele jadranske obale i na otocima.

Komentari 4

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
10:15 25.10.2016.

Ovaj nesposobni HAKOM treba raspustiti. Napraviti kao svojedobno Švicarska kad je imala isti problem sa bezobraznim Talijanima. Pojačali su snagu svojih odašiljača na maksimum i počeli ometati sve talijanske programe. Nakon nekog vremena Talijani su sve popravili i sada nema problema. Ali tko će to ovdje napraviti? Beskičmenjaci, briselski poltroni i sluge ambasada u RH, možda?

VL
Avatar NeNormalan
NeNormalan
09:59 25.10.2016.

Ako ćete čekati talijane od toga ništa, bolje da uložite u ometače signala na našim ferkvencijama usmjerene prema odašiljačima u Italiji. Klin se klinom izbija.

VL
Avatar pozor
pozor
12:04 25.10.2016.

Ima tu dobrih komentara i svaka cast na njima!. Kao prvo svi koji imaju smetnje u Hr trebali bi dobiti povrat pretplate od Hrta,kao drugo Hakom bi trebao se zaliti europskoj komisiji a ne tu laprdati sa talijanima po sastancima.Ako i to ne upali onda trebalo bi poceti ulagati u ometacima signala duz cijelog jadrana pa da se i talijanima blokira signal u njihovoj zemlji pa da vidis kako bi brzo talijani uklonili smetnje i ugasili te repetitore kad im se talijanski narod pobuni.Jedino smo mi ovce da se nitko ne buni pa zato i placate nesto sto ne mozete gledati i to je hrvatska realnost ovce bile,ovce i ostali..

VL
SA
saff
10:57 25.10.2016.

zapravo nam rade uslugu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.