Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sarzana

Talijanska policija zaustavila pokušaj krađe 29 kilograma Nutelle

Nutella
Foto: DPA/PIXSELL
10.09.2015.
u 09:33

Muškarce iz Napulja zaustavila je policija pri pokušaju bijega iz supermarketa

Talijanska policija zaustavila je u subotu pokušaj tri osobe da ukradu 29 kilograma Nutelle iz supermarketa u gradu Sarzana, javlja The Local.it.

Trio je ušao u supermarket s ruksacima koje su potom navodno napunili sa što je više moguće staklenki Nutelle. No muškarce iz Napulja zaustavila je policija pri pokušaju bijega iz supermarketa.

Nutellu su prema medijskim napisima namjeravali prodati na crnom tržištu u Napulju.

Inače, zbog visoke maloprodajne cijene u usporedbi s konkurentskim proizvodima prodaja Ferrerova čokoladnog namaza buja na crnom tržištu. 

>> Sud zabranio roditeljima da djetetu daju ime Nutella

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije