Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli 1,7 tona droge

Talijanska policija uhvatila krijumčare droge zahvaljujući dojavi naših policajaca

krijumčari
Foto: Screenshot
1/2
27.09.2018.
u 12:47

Hrvatska je policija dojavila talijanskim kolegama da se prema talijanskoj obali, odnosno gradu Pescara kreće gumeni čamac za kojeg se sumnjalo da prevozi drogu

Talijanska policija prošli je petak u večernjim satima presrela gumeni čamac u kojem se nalazilo čak 1,7 tona droge.

Kako je priopćio naš MUP, hrvatska je policija dojavila talijanskim kolegama da se prema talijanskoj obali, odnosno gradu Pescara kreće gumeni čamac.

Helikopter i čamac Guardia di Finanza koji sudjeluju u operaciji Frontexa 'Themis' odmah su presreli čamac za kojeg je postojala sumnja da su u njemu krijumčari droge.

Nakon potjere čamac Guardia di Finanza presreo je gliser na kojem je pronađeno 1,7 tona droge omotane u prozirne plastične pakete.

Talijanske vlasti uhitile su dvije osobe za koje se sumnja da su krijumčarili drogu.

Ključne riječi

Komentara 4

VI
Vito
13:06 27.09.2018.

Nakon potjere čamac Guardia di Finanza presreo je gliser na kojem je pronađeno 1,7 tona droge omotane u prozirne plastične pakete. Talijanske vlasti uhitile su dvije osobe za koje se sumnja da su krijumčarili drogu. ::: Ključna riječ: sumnja __ Dobri advokati u Hrvatskoj bi ih oslobodili od krivnje, čak bi dokazali da nisu ništa krijumčarili, jer krijumčariti znači - prenositi robu tako da se izbjegnu propisi o plaćanju carine ili propisi o zabrani prenošenja __ Oni su plovili po moru, nisu ništa nosili __ Roba je bila u prozirnim paketima, znači jasno vidljiva, tako da uopće nema mjesta nikakvoj sumnji u krijumčarenje i ne plaćanje. __ Zašto su vozili brže??? __ Zato što su pretpostavljali da ih napadaju gusari ili pirati, ovisno jesu li privatne ili državne službe. __ A roba je skupa i netko to mora platiti __ Očito nsi dovoljno platili pa su ih ljubomorni poslovni partneri prijavili.

SU
subara
17:41 27.09.2018.

nista ne traje vjecno. napokon je pao mitski gliser sa dva velika motora koji preleti jadran

MI
midea
13:58 27.09.2018.

zašto Hrvati ne dojave UN u da je od invazije i okupacije Amerike u Siriji i Afganistanu porasla proizvodnja opijuma za 200%?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije