Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Granična policija BiH:
Povratak na članak

'Talijanska novinarka pokušala ilegalno prevesti migrante preko granice'

Pojašnjeno je kako je istraga o ovom slučaju još u tijeku pa nije isključeno podnošenje kaznene ili prekršajne prijave protiv talijanske novinarke

Komentari 9

CR
crocro
12:23 02.02.2021.

Znači da je dobro smišljen plan kako isprovocirati Hrvatske državne službenike na zaštiti hrvatske granice. Sve su razradili do u detalje zajedno sa samim eu zastupnicima koje je podržala gđa Borzan a istodobno iskritizirala postupak hrvatske policije. Obzirom da je gđa Borzan istaknula da je to uobičajen postupak provjere postupanja na granicama EU, neka gđa Borzan odmah dopstavi podatke na čijim su još granicama bili eurozastupnici i na čijim granicama su još pokušali prevesti ilegalno migrante. I kako su ti eurozastupnici i novinari prošli u kontaktu s policijom drugih zemalja. Hajde, gdje su odgovori na ta pitanja. Ma naravno, nigdje se na drugim granicama ne usude doći a kamolio pokušati prokrijumčariti migrante tj. "kao fol pokušati prevesti pa vidjeti postupak policije". Pa oni nisu normalni, kada bi to pokušali provjeriti po noći na granicama drugih europskih zemalja, mislim da bi dali petama vjetra jer bi moglo biti i rafalne paljbe, ali nigdje se ne usude po noći doći i provjeriti kako se postupa prema migrantima. Kod nas se usude, zato tobože provjeravaju, a zapravo provociraju i omalovažavaju rad hrvatske policije. Ja ne znam da li su se oglasile Hrvatzske državne vlasti i očitale lekciju samovoljnicima izu EU parlamenta, a od EU komisije se treba očekivati isprika i pohvala Hrvatskoj policiji. Ako takva pohvala izostane, onda će nam nakalemiti nešto što ne postoji i što ne zaslužujemo kao zemlja koja izravno štiti granicu i Hrvatske i EU. I to EU treba cijeniti.

VL
DU
Deleted user
12:02 02.02.2021.

strpat je u cuzu ko sve koji ilegalno prevoze ove IS-ovce

VL
Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
12:17 02.02.2021.

Progresivna alijansa socijalista... svugdje isti cirkusanti

VL
RE
reborn
16:06 02.02.2021.

Zašto talijanski eurozastupnici nisu u zatvoru zbog sudjelovanja u švercu ljudi?!?

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:21 02.02.2021.

Ako prijava ne bude podnesena ispitajte zasto.

VL
ZG
Zeljko Grabar
15:16 02.02.2021.

Ova talijanska gospoda europarlamentarci i nazovi novinari trebali bi se radije pozabaviti sa polozajem izbjeglica u Italiji, pogotovo onih na plantazama eko agruma i povrca na Siciliji i pitati se za koliko eura po danu rade, kako stanuju, koja gradjanska prava uzivaju a onda koliko ih je talijanska granicna patrola pustila da se utope ne pruzivsi im pomoc koju je morala. Koja gamad zajedno sa hrvatskim nazovi socijaldemokratima vodjenim velikim Pedjom Grbinom (po cm. i kilazi) prodaje dogmu o ljudskim pravima i prijavljuje vlastitu policiju stranim institucijama koje toboze brinu o ljudskim pravima. Da je to od njegova strica iz Beograda nebi me cudilo ali kad je od istarskog Pedje onda se svi socijaldemokrati zapitajte u kavoj se to udruzi nalazite.

VL
JA
Janika62
20:00 02.02.2021.

Koja je to država u kojoj strani novinar ode do kampa,uzme 11 afganistanaca i ponovo dodje do granice,u pokušaju da ih prošverca.Uz to nikakve fotke,niti video zapisa.Da li ti novinarčicu slučajno ne seruckaš malo,ili seres mnogo,ali i pojedes,pa se ne vidi..

VL
DU
Deleted user
12:26 02.02.2021.

Samo zbog jednog mi je žao Juge. Svih ovih više ne bi bilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.