Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zagreb deep sea'
Povratak na članak

Talijani su prijavili predstečaj i našim tvrtkama odbijaju isplatiti milijune, a to ih vodi u bankrot

– U igri su jako krupni ulozi, dovoljno je reći da je do sada 85 milijuna eura isplaćeno Talijanima. Ostalo je posla za još samo sedam milijuna da bi se projekt dovršio

Komentari 4

BL
bljak007
21:02 25.09.2018.

A što očekivati od manjagata,???

VL
WE
weAreCro
21:46 25.09.2018.

Tko nije radio sa talijanima ne zna kakvi su to pokvarenjaci. Nekoliko su me puta zaj... i bome vise ne pusim njihove fore, ako zele raditi samnom sva lova unaprijed ili lagano odj.

VL
PR
prepri43
18:59 16.11.2018.

U Hrvatskoj nemamo zemljotrese nego potrese! Istina imamo samokrese koji bi se trebali koristiti za neke odgovorne urednike!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:00 25.09.2018.

Kontejneri su trenutno hot, ja sam kupio jos jedan kamion i prevozim samo kontejnere. Cijene su dobre, posao je lak, radim kad hocu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.