Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vrdoljak
Povratak na članak

'Talijani 30 godine crpe plin iz Jadrana, možemo biti igrači od kojih će industrija prodisati'

Ne tvrdim da ćemo biti bogataši, ali ovaj projekt može biti ozbiljan projekt kojim možemo oprskrbljivati ovaj dio Europe

Komentari 14

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
12:12 08.11.2014.

On glumi da je ministar pokusava se ponasati kao ministar - prava istina je da ga nitko iz USA korporacije ne ferma 1% i bit ce kako oni kazu! A ovaj samo se slika i glumata....

VL
DU
Deleted user
12:24 08.11.2014.

Ako Talijani crpe vec 30 godina, pitanje je sto je jos uopce ostalo! I kao drugo: podjimo od cinjenice da u Jadranu zaista ima i nafte i plina. Pitanje je tko ce to vaditi? Stranci? Jer ako to tako bude, mi kao drzava i kao gradjani necemo od toga nista imati. Pogledajte Nigeriju koja ima brdo nafte na kojoj zaradjuju iskljucivo veliki igraci poput Essa ili Shella, a gradjani skapavaju od gladi!

VL
MO
mojazemlja
12:23 08.11.2014.

Ima što reći,službeno najgori ministar u EU.

VL
CA
campa
16:42 08.11.2014.

Koliko su namsposobni ministri velika je vjerovatnoća da ostanemo bez ičega.Pitanje je za koliko škuda će prodati ljubav prema domovini.

VL
CA
campa
16:39 08.11.2014.

Svakako sam za eksploataciju jadrana i vađenja nafte i plina odnosno za boljitak države.Ako nečemo vaditi mi to će raditi Talijani.Jedino čega se bojnim,poučen iskustvom,točkama ugovora koje kao i do sada možemo različito tumačiti, koji će se potpisati sa stranim partnerom te velikom verovatnošću korupcije naših predstavnika.

VL
ZE
zekoslavmrkva
18:46 08.11.2014.

Ovaj nema pojima o poslu ,cisti fake

VL
MH
mrtav-hladan
01:10 10.11.2014.

S koje se je ovaj planete doklempetao Nas spasioc o cemu prica ovaj covjek Sve da i je to sve istina sto govori obicni gradani hrvatske nebi imali nikakove koristi od eksploatacije plina Pamet u glavu nije narod ludt u glavu nije narod lud

VL
SS
sokac sa drave
12:54 08.11.2014.

Vrdoljak je u pravu.Iz Jadrana treba vaditi naftu i plin jer ce drzava imati puno vise od toga nego od turizma.Neka ze zagadi Jadran pa i Talijani su svoj zagadili pa zive.Od toga mora je nekada zivjelo sest republika a sada rekordan broj turista a u drzavnom proracunu niti kuna od mora.Strpali kamenjarci sve u svoj dzep.Devet gostiju ne prijave a jednoga prijave. PDV na morski turizam smanjili i opet za drzavu minus.Zato Jadran na svaki kilometar izbusiti ,prodavati plin i naftu da konacno Hr.narod nesto ima od toga mora.Ovima sto hoce i dalje prodavati cisto more,varati drzavu,igrati briskule,balote i picigin moraju poceti zivjeti od svoga rada.Znaci opet u vojvodinu i slavoniju u nadnicu kopati kukuruz i secernu repu.

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
11:43 08.11.2014.

Ma daj ne drobi. Od ovog Vrdoljaka nismo do sada čuli ni jednu pravu rečenicu. Priča ono što treba pričat, rezultata nigdje, a vrijeme prolazi. Da se može nekog krivično i kazneno gonit za nerad to bi bio on.

VL
DU
Deleted user
11:05 08.11.2014.

Hrvatska nikad nije imale novac da eksploatira polja plina u Jadranu. Svoja je polja istraživala zajedno s Italijom i usluge istraživanja platila je izvađenim plinom. Jel to Vrdoljak negdje dobio na lutriji pa sad, kad smo u dubokoj krizi, to možemo?

VL
BL
Blomberg
15:55 08.11.2014.

Pa "super" sad cemo si jos jedino sto imamo zagaditi, vlada i krivci otici i onda imamo, ovo sada je lovljenje ministra za slamku a kako znamo slamka je suplja. Jao si ga nama.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
11:26 08.11.2014.

On samo glumi svoju ulogu!! Ne mozemo mi nista biti osim leseva i to sto prije, zato nas svakodnevno posipaju otrovima iz aviona - chemtrailsima! Svjetska vlada - Novi Svjetski Poredak zeli kontrolirati sve resurse na zemlji od vode, vremenana (HAARP, geoinzinjering, chemtrailsa, sijanje oblaka, pravljeneje poplava u 05.2014, potresa (Tesla izumi) ) do plina, za nas nema mjesta! Pa do kontrole populacije koja se treba smanjiti za 95%. Mi placamo taj Novi Svjetski Poredak te nase trovace kroz porez na Plin Zivota CO2. Taj novac koji je "nasa vlada" prikuplila na racun Plina Zivota CO2 kroz porez na gorivo, plin, vodu, hranu, kilometrazu... taj novac ne ide nama taj novac se direktno uplacijue za tiraniju i robovlasnicko drustvo Novog Svjetskog Poredka! Tako kad se ovaj gore pojavi i nesto kaze - to nema veze s realnosu ni stvarnoscu! On samo glumi svoju ulogu!! Upoznajte se za planom za depopulacijom Agendom 21 (Orginalni dokument i dobro ga prostudirajte.)! CO2 je plin zivota - CO2 je neophodna hrana za biljke. Kad biljka ima CO2 u izobilju, plod je krupan, i zdrav i biljka koristi manje vode - sto na kraju znaci vise hrane za covjeka i zivotinje. Osim toga biljke preraduju plin zivota co2 u kisik koji mi disemo! CO2 je najosnovnija karika zivota na zemlji - co2 je jednostavno plin zivota!!! Probudite se ljudi!! Ucite! zaustavimo ove globaliste dok nas nisu poubijali, sto je njihov krajni cilj!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.