Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ TEHERANA ZA VEČERNJI
Povratak na članak

'Talibani su željni dijaloga sa svijetom. Amerika je ostavila bol i skandalozno pobjegla'

Iran i još šest susjeda Afganistana u službenom stavu pozivaju na “inkluzivnu” vladu u Kabulu nakon što su talibani najavili formiranje administracije koja ne predstavlja etničke i vjerske skupine i žene

Komentari 17

Avatar Bongozg
Bongozg
12:01 28.10.2021.

Rekao sam da ce afganistanci plakati za amerikancima…

VL
Avatar Member berries
Member berries
12:24 28.10.2021.

S vama se može razgovarati samo metcima. Treba vas izolirati kao kugu.

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:27 28.10.2021.

Ko duhovi buuuuuu

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:41 28.10.2021.

VP 52 sad cu ti objasniti...Rusija ima svoje migrante iz srednje Azije bivseg SSSR zatim Irana Kine Indije i bratske Juzne Amerike...Da vidis desetine migrantski centara ovdje u Moskvvi strava.I tako svaki dan desetine tisuca strasno vidjet vjeruj mi...I nisii znao da je Rusija poskije USA najveca useljenicka zemlja.Pusti nase medije sta pisu i prepisuju nema veze sa istinom.. Oni su pisaki kako ce Rusija propast u Diriji bankrotirat ba ba ba..Vidis sad cjela europa zavisi od ruskog plina..A ne znam zasto prijatelji ameri ne snabdiju europu sa plinom.Nece valjaju u Kinu po dvi tisuce i vise dolara.Nasi su pisali nece zavisit od Ruskog plina utrkivali se sad evropa traxi da se poveca uvoz plina samo ba ba ba..Ne znam ko cita vise te gluposti i na to nasjeda....Desetog jedanestog mjeseca Rusija isporucuje plin Nnemac i Austriji po povoljnoj cjeni..Ovi koni se kurcili placat ce preko tisucu dolara za tisucu kubni metar

VL
DU
Deleted user
14:05 28.10.2021.

Sa zlom se ne dijalogizira (niti pregovara).

VL
SE
Serđo23
11:27 28.10.2021.

Rješenje jednostavno : sve izbjeglice u SAD Poslat !Oni su to zakuhali !Ionako su na otetoj zemlji od Indijanaca !

VL
GE
geler203
12:14 28.10.2021.

Nije mi jasno kako to Amerika ostavlja bol. Pogledajte samo uspješne, napredne i novo-demokratske zemlje nakon američkog spašavanja: Libija, Irak, Nikaragva, Vijetnam.... ne zna se koja je uspješnija.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:18 28.10.2021.

Ameri su pobigli glavom bez obzira desio im se drugi Sajgon strava..Snjima pobiga i nas Franjo .E Ameri sta ste napravili za dvadeset god tamo ostavili pustos tamo dtotine tisuca poginuli..I sad migranti preplavili Europu radi vas...Tribate ih sve primit da sobom i one zemlje koje su tamo ucestvovale u ratu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.